Prodaja bonov po starem urniku

Od 17.8. so prodajalne bonov spet odprte po ustaljenem urniku

Študente obveščamo, da bodo od ponedeljka, 17. 8. 2009, odprta tri prodajna mesta bonov za študentsko prehrano v Ljubljani (Akvarij – Kersnikova 4, Bežigrad in Rožna dolina). Prodaja bonov za študentsko prehrano bo potekala od ponedeljka do četrtka od 8. do 19. ure, ob petkih pa od 8. do 15. ure.

S 1. 8. 2009 se je zaradi uskladitve z indeksom cen življenjskih potrebščin za 6 centov povišala državna subvencija za obrok študentske prehrane, ki po novem znaša 2,59 evra. Nov cenik bonov za študentsko prehrano in seznam ponudnikov študentske prehrane na področju, ki ga pokriva ŠOU v Ljubljani, si oglejte tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.