Prodaja bonov po starem urniku

Od 17.8. so prodajalne bonov spet odprte po ustaljenem urniku

Študente obveščamo, da bodo od ponedeljka, 17. 8. 2009, odprta tri prodajna mesta bonov za študentsko prehrano v Ljubljani (Akvarij – Kersnikova 4, Bežigrad in Rožna dolina). Prodaja bonov za študentsko prehrano bo potekala od ponedeljka do četrtka od 8. do 19. ure, ob petkih pa od 8. do 15. ure.

S 1. 8. 2009 se je zaradi uskladitve z indeksom cen življenjskih potrebščin za 6 centov povišala državna subvencija za obrok študentske prehrane, ki po novem znaša 2,59 evra. Nov cenik bonov za študentsko prehrano in seznam ponudnikov študentske prehrane na področju, ki ga pokriva ŠOU v Ljubljani, si oglejte tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.