Prodaja bonov po starem urniku

Od 17.8. so prodajalne bonov spet odprte po ustaljenem urniku

Študente obveščamo, da bodo od ponedeljka, 17. 8. 2009, odprta tri prodajna mesta bonov za študentsko prehrano v Ljubljani (Akvarij – Kersnikova 4, Bežigrad in Rožna dolina). Prodaja bonov za študentsko prehrano bo potekala od ponedeljka do četrtka od 8. do 19. ure, ob petkih pa od 8. do 15. ure.

S 1. 8. 2009 se je zaradi uskladitve z indeksom cen življenjskih potrebščin za 6 centov povišala državna subvencija za obrok študentske prehrane, ki po novem znaša 2,59 evra. Nov cenik bonov za študentsko prehrano in seznam ponudnikov študentske prehrane na področju, ki ga pokriva ŠOU v Ljubljani, si oglejte tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.