Priznanje Referenca za nadarjene mlade

Iščeš dodatne možnosti za pridobitev izkušenj, si nadarjen in želiš izpopolniti svoje znanje? Prijavi se na razpisane naloge in projekte različnih uspešnih slovenskih podjetij.

V kolikor se boš pri svojem delu izkazal, boš nagrajen s priznanjem Referenca, ki ti bo omogočala boljše možnosti na trgu dela, večjo prepoznavnost in odlično odskočno desko za karierno pot. Referenco prejmejo nadarjeni študenti/dijaki kot posebno in najvišje priznanje za svoje prizadevanje v posamezni organizaciji na področjih: pisanja nalog (seminarske, zaključne, analize, raziskave), sodelovanja na projektih, ki v določeni stroki pomenijo napredek in razvoj in sodelovanja pri delu v podjetju za doseganje posebnih ali izjemnih učinkov in uspehov.

Namen projekta je sodelovanje in povezovanje med gospodarstvom, akademsko sfero in študenti/dijaki. S tem pride do tesnega medgeneracijskega sodelovanja med mladimi in že izkušenimi posamezniki v podjetjih. V podjetju boš dobil svojega mentorja, ki te bo usmerjal pri delu. Za uspešno delo bosta nagrajena oba, mentor bo na Akademsko-gospodarskem kongresu prejel priznanje Mentor, ti pa priznanje Referenca. Priznanja Referenca podeljujejo Ambasadorji znanj, posamezniki, ki s svojo prizadevnostjo, strokovnostjo, verodostojnostjo in etičnostjo izpolnjujejo vsa pričakovana merila, ki jih to imenovanje  zahteva. Ambasadorjev znanj je kar 52 in med njimi so tudi varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, uspešni managerji, kot so Tanja Skaza, direktorica podjetja Plastika Skaza, mag. Mitja Terče, direktor Elektro Celje Energija, Lidija Fijavž-Špeh, direktorica podjetja Terme Topolšica, Mitja Herga, direktor P&F Jeruzalem Ormož, Marko Drobnič, direktor podjetja Talum, Marko Lotrič, direktor podjetja Lotrič meroslovje, pevec Lado Leskovar, župan občine Šentrupert Rupert Gole in mnogi drugi.

Formalno znanje in izobrazba za mnoge delodajalce danes žal nista dovolj, zato preveri ponudbo razpisanih nalog in projektov slovenskih podjetij. Mladi so prve Reference dobili ravno pred kratkim na prvem Akademsko-gospodarskem kongresu, ki se ga je udeležil tudi nekdanji predsednik Slovenije dr. Danilo Türk in iskreno čestitam vsem prejemnikom. Podeljeni so bili tudi certifikati Learning brand vsem Učečim se organizacijam, podelila pa jih je predsednica Učečih se organizacij mag. Andreja Jernejčič Vizjak.

Prijavite se lahko tukaj.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.