Priložnosti za mlade raziskovalce in diplomante

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS je objavilo javni razpis, ki omogoča podjetjem zaposlovanje in usposabljanje mladih raziskovalcev, raziskovalcev, strokovnjakov, diplomantov II. in III. bolonjske stopnje študija.

Vsekakor je to ene prvih priložnosti za podjetja, ki želijo z novimi programi nadgraditi svoje dosedanje razvojno raziskovalno delo, ali celo za podjetja, ki do sedaj niso zmogla sama ustanoviti svojih razvojno raziskovalnih oddelkov.

Na spletni strani http://kc.uni-lj.si/prosta-delovna-mesta smo objavili prvo najavo podjetja (Elea iC d.o.o., Projektiranje in svetovanje), ki se prijavlja na javni razpis in zato išče nove visoko usposobljene kadre najrazličnejših strokovnih področij:

-          Humanistika,

-          družboslovje in ekonomika,

-          arhitektura,

-          naravoslovje,

-          tehnika.

Ker ocenjujemo, da gre za izjemno kvalitetno priložnost za zaposlovanje in strokovno usposabljanje, pozivamo zainteresirane kandidate, da si pogoje razpisa Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS podrobno preberete. Podjetje ELEA sprejema prijave do 30.9.2013.

Ekipa Kariernega centra Univerze v Ljubljani vam želi veliko uspeha!

Vir: https://kc.uni-lj.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.