Priložnosti za mlade raziskovalce in diplomante

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS je objavilo javni razpis, ki omogoča podjetjem zaposlovanje in usposabljanje mladih raziskovalcev, raziskovalcev, strokovnjakov, diplomantov II. in III. bolonjske stopnje študija.

Vsekakor je to ene prvih priložnosti za podjetja, ki želijo z novimi programi nadgraditi svoje dosedanje razvojno raziskovalno delo, ali celo za podjetja, ki do sedaj niso zmogla sama ustanoviti svojih razvojno raziskovalnih oddelkov.

Na spletni strani http://kc.uni-lj.si/prosta-delovna-mesta smo objavili prvo najavo podjetja (Elea iC d.o.o., Projektiranje in svetovanje), ki se prijavlja na javni razpis in zato išče nove visoko usposobljene kadre najrazličnejših strokovnih področij:

-          Humanistika,

-          družboslovje in ekonomika,

-          arhitektura,

-          naravoslovje,

-          tehnika.

Ker ocenjujemo, da gre za izjemno kvalitetno priložnost za zaposlovanje in strokovno usposabljanje, pozivamo zainteresirane kandidate, da si pogoje razpisa Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo RS podrobno preberete. Podjetje ELEA sprejema prijave do 30.9.2013.

Ekipa Kariernega centra Univerze v Ljubljani vam želi veliko uspeha!

Vir: https://kc.uni-lj.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.