Prihaja največja študentska prireditev

Le še teden dni nas loči od vstopa v novo študijsko leto in z njim do časa, ko univerzitetna središča in študentska stičišča ponovno zaživijo.

Ljubljanski Študentski kampus bo v ponedeljek, 2. oktobra, bruce in starejše študente tradicionalno pričakal s koncertom dobrodošlice, katerega osrednje gostje bodo simpatične in nadarjene glasbenice – Špela Grošelj, Alya in Jelena Rozga. Koncert je brezplačen, vstopnice pa je zaradi velikega interesa potrebno rezervirati.

Tudi letos lahko na osrednji ploščadi Študentskega kampusa pričakujemo večtisočglavo množico mladih, ki bo proslavila uspešen vstop v novo študijsko leto. Osrednji gostji večera bosta simpatični in nadarjeni slovenski glasbenici Špela Grošelj in Alya, za piko na i pa bo poskrbela hrvaška estradnica Jelena Rozga. Nastopajoče obljubljajo, da bodo s svojimi spremljevalnimi glasbenimi skupinami študentom pričarale nepozaben prvi študijski dan. Koncert se začne ob 20. uri, brezplačne vstopnice pa je potrebno prej rezervirati.

Večerni koncert pa bo predstavljal zgolj zaključek pestrega dnevnega dogajanja na Kampusu. Čez dan bodo lahko študentje podaljšali dostop do subvencionirane študentske prehrane (“študentskih bonov”), novopečeni bruci pa bodo lahko na stojnicah partnerjev ŠOU v Ljubljani in Študentskega kampusa izvedeli vse potrebno o študentskem življenju.

Bojan Kurež, direktor Študentskega kampusa: »Na Študentskem kampusu v sodelovanju s Študentsko organizacijo Univerze v Ljubljani že tretje leto zapored organiziramo veliki koncert ob pričetku študijskega leta, s katerim želimo izkazati dobrodošlico novi generaciji brucev in obenem ponovno pozdraviti vse starejše študente. Veliki koncert, na katerem tudi letos pričakujemo več tisoč mladih, pa seveda ni edina aktivnost, ki smo jo v oktobru pripravili. Poleg pestrega vsakodnevnega dogajanja, ki ga pripravljamo skupaj s partnerji na mali ploščadi, nas v oktobru čakajo še številni drugi projekti, med katerimi gre izpostaviti gledališko predstavo in še dva tradicionalna dogodka – Študentsko kuhno in Vinsko cesto.«

Dan po velikem koncertu se bo tako Kampus prelevil v študentsko gledališče, saj nam bodo v gledališki predstavi 7ka člani dramske skupine Študentskega sveta stanovalcev iz Univerze v Mariboru predstavili ljubezenske težave v času študija, življenje v študentskem domu, študentske zabave, neprespane noči in luknje v spominu ter ostale vsakdanjosti, ki sestavljajo del študentskega življenja.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.