Pridružite se Simbiozi in pomagajte spreminjati svet!

Projekt Simbioza, pobudnik katerega je Zavod Ypsilon, bo v letu 2013 tretjič povezal Slovenijo in starejšim omogočil prvi stik z računalnikom, svetom interneta ter mobilno telefonijo.

Delavnice bodo potekale v tednu med 21. in 25. oktobrom 2013. Pomemben del projekta tudi letos predstavljajo prostovoljci – vsi, ki želite deliti svoje znanje s starejšimi, jih navdušiti nad sodobno tehnologijo ter jim pomagati premagati strah pred računalnikom, ste nadvse dobrodošli v Simbioza ekipi 2013.

Prostovoljstvo je kul! Bodi kul tudi ti in se prijavi za prostovoljca preko spletnega mesta www.simbioza.eu, brezplačne telefonske številke 040 940 888 ali na info točkah na Si.mobilovih prodajnih mestih po vsej Sloveniji. Pohitite, prijave so mogoče le do 15. oktobra 2013!

simbioza weiss

 

Zakaj sodelovati?

• Ker lahko tudi ti s svojim znanjem starejši generaciji olajšaš vstop v dandanes nepogrešljiv

digitalni svet;

• ker nas zanima, kako je videti Slovenija, polna starejših navdušenih uporabnikov računalnika;

• ker se od starejših lahko tudi mladi naučimo veliko novega;

• ker lahko starejšim dokažeš, da mladim, ni vseeno zanje;

• ker je določeno znanje mladim samoumevno in je prav, da ga delimo;

• ker je prostovoljstvo kul, s sodelovanjem pri projektu pa dobiš novo izkušnjo, ki ti bo koristila v

prihodnosti;

• in ker lahko s sovrstniki po vsej Sloveniji skupaj dokažeš, da mladim ni vseeno za dobrobit družbe.

Če se želiš pridružiti projektu kot prostovoljec, si dobrodošel, da svoje znanje deliš s starejšimi in jih tako navdušiš nad sodobno tehnologijo. Ustrezno gradivo dobiš na spletni strani Simbioze – potrebuješ le dobro voljo in željo pomagati sočloveku.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.