Pričenja se Škisova štorklja

S 01.03. 2011 se začenja projekt, ki je namenjen mladim študentskim družinam. Projekt bo potekal v obliki foto-natečaja in bo trajal do 01.04.2011. Tema letošnjega natečaja je Pomladansko prebujenje.

Letos smo pripravili posebni sistem nagrajevanja, z namenom, da bo več študentskih družin lahko osvojilo privlačno nagrado. Namreč, izbor bo potekal v vsaki regiji posebej. Tako bo v Regiji 02, Regiji 03, Osrednji, Dolenjski, Gorenjski ter Primorski regiji zmagala po ena fotografija. V primeru, da v regiji, zaradi odsotnosti prijave, ne bomo dobili zmagovalca, bo Odbor za socialo in zdravstvo, poskrbel da bo nagrada šla v dobrodelni namen.

Pri projektu lahko sodelujejo študentske družine, kjer je vsaj eden od staršev študent in član enega izmed klubov v zvezi ŠKIS. Kopijo potrdila o statusu študenta, rojstni list otroka, potrdilo o članstvu v klubu in eno fotografijo na temo ‘Spomladansko prebujenje’, pošljite na sledeč elektronski naslov eva.znidar@skis-zveza.si s pripisom ‘Za Škisovo štorkljo’. S tem tudi soglašate, da dovolite objavo fotografije na spletni strani Zveze Škis ter na zaključni razstavi.

Do 11.04.2011 bo žirija, v kateri bodo članice Odbora za socialo in zdravstvo, izbrala zmagovalne fotografije, ki bodo objavljene na spletni strani ŠKIS-a ter razstavljene v Menzi v Rožni dolini. Klubom iz katerih bodo prihajali zmagovalci, bomo ponudili animacijo in kreativne delavnice za otroke. V primeru, da klub ne bo želel gostiti animacije in kreativnih delavnic, bomo le-te ponudili klubu iz katerega prihaja drugo uvrščen v tej regiji itd.

Za dodatne informacije in vprašanja se lahko obrnete na eva.znidar@skis-zveza.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.