Preživite nedeljo na Pohorju

Prijeten vikend pred nami bi lahko izkoristili na Pohorju. Koncerti na Bolfenku bodo namreč tam popestrili tudi letošnje poletne nedeljske dopoldneve.

Magičen zven zvokov v nekdanjem cerkvenem prezbiteriju sredi pohorskih gozdov bodo vse do septembra ustvarjale kakovostne vokalne in instrumentalne skupine. Marko Grobler, vokal in kitara, ter Simon Šimat, kitara, bosta tokratno nedeljo, 1. junija, ob 11.30 uri poživila pohorsko dogajanje s Songi za dva groša, glasbo od bluesa do šansona.

Vabljeni ste vsi ljubitelji glasbe, kakor tudi mimoidoči pohodniki, kolesarji, jahači, ljubitelji adrenalina in narave. Do Bolfenka na Pohorju se lahko povzpnete peš, s kolesom, konjem, s Pohorsko vzpenjačo ali z avtomobilom. V Centeru naravne in kulturne dedišcine Bolfenk na Pohorju, ki je hkrati turistično informacijski center, ponuja Zavod za turizem Maribor tudi stalne in občasne razstave; meseca junija ob sredah, četrtkih, petkih, sobotah, nedeljah in praznikih od 9.30 do 16.30.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.