Preživite nedeljo na Pohorju

Prijeten vikend pred nami bi lahko izkoristili na Pohorju. Koncerti na Bolfenku bodo namreč tam popestrili tudi letošnje poletne nedeljske dopoldneve.

Magičen zven zvokov v nekdanjem cerkvenem prezbiteriju sredi pohorskih gozdov bodo vse do septembra ustvarjale kakovostne vokalne in instrumentalne skupine. Marko Grobler, vokal in kitara, ter Simon Šimat, kitara, bosta tokratno nedeljo, 1. junija, ob 11.30 uri poživila pohorsko dogajanje s Songi za dva groša, glasbo od bluesa do šansona.

Vabljeni ste vsi ljubitelji glasbe, kakor tudi mimoidoči pohodniki, kolesarji, jahači, ljubitelji adrenalina in narave. Do Bolfenka na Pohorju se lahko povzpnete peš, s kolesom, konjem, s Pohorsko vzpenjačo ali z avtomobilom. V Centeru naravne in kulturne dedišcine Bolfenk na Pohorju, ki je hkrati turistično informacijski center, ponuja Zavod za turizem Maribor tudi stalne in občasne razstave; meseca junija ob sredah, četrtkih, petkih, sobotah, nedeljah in praznikih od 9.30 do 16.30.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.