Predavanje Francija Zavrla

Franci Zavrl (Pristop) nam bo skušal razkriti kakšno moč imajo mediji in kaj lahko z njo počnejo. Vabljeni na predavanje!

Televizija, radio, časopis, blog,… so mediji brez katerih si danes življenja skorajda ne znamo več predstavljati. Prek njih izvemo kaj se dogaja okoli nas, oni so tisti, ki nas oskrbujejo z informacijami. Informacije pa so vedno bolj pomembne in več vredne. MEDIJI imajo torej MOČ, ki pa jo lahko uporabljajo na takšen ali drugačen način…
Franci Zavrl (Pristop) nam bo skušal razkriti kakšno moč imajo mediji in kaj lahko z njo počnejo.

Kdo je Franci Zavrl?
Franci Zavrl ima več kot dvajset let izkušenj na področjih novinarstva in odnosov z javnostmi. Kot soustanovitelj Pristopa je delal najprej kot svetovalec za odnose z javnostmi, danes pa je partner ter član uprave Pristop skupine. Pristop je v času njegovega vodenja prerasel v največjo organizacijo za strateško komuniciranje v JV Evropi. Njegovo delo zajema širok razpon znanj na področju komuniciranja, kot so odnosi z mediji, oglaševanje, razvoj komunikacijskih strategij, raziskave, javni odnosi in krizno upravljanje. Kot svetovalec dela za mnoga vodilna slovenska podjetja, specializiran pa je predvsem za področja upravljanj odnosov z mediji in korporativnega komuniciranja.

Predavanje bo potekalo v sredo, 21.11.2007 ob 18:00 na Ekonomski fakulteti (učilnica P-215).

Obvezna prijava
Predavanje je za študente brezplačno. Zaradi omejenega števila sedežev je obvezna prijava na: prijava@ssdms.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.