Predavanje Francija Zavrla

Franci Zavrl (Pristop) nam bo skušal razkriti kakšno moč imajo mediji in kaj lahko z njo počnejo. Vabljeni na predavanje!

Televizija, radio, časopis, blog,… so mediji brez katerih si danes življenja skorajda ne znamo več predstavljati. Prek njih izvemo kaj se dogaja okoli nas, oni so tisti, ki nas oskrbujejo z informacijami. Informacije pa so vedno bolj pomembne in več vredne. MEDIJI imajo torej MOČ, ki pa jo lahko uporabljajo na takšen ali drugačen način…
Franci Zavrl (Pristop) nam bo skušal razkriti kakšno moč imajo mediji in kaj lahko z njo počnejo.

Kdo je Franci Zavrl?
Franci Zavrl ima več kot dvajset let izkušenj na področjih novinarstva in odnosov z javnostmi. Kot soustanovitelj Pristopa je delal najprej kot svetovalec za odnose z javnostmi, danes pa je partner ter član uprave Pristop skupine. Pristop je v času njegovega vodenja prerasel v največjo organizacijo za strateško komuniciranje v JV Evropi. Njegovo delo zajema širok razpon znanj na področju komuniciranja, kot so odnosi z mediji, oglaševanje, razvoj komunikacijskih strategij, raziskave, javni odnosi in krizno upravljanje. Kot svetovalec dela za mnoga vodilna slovenska podjetja, specializiran pa je predvsem za področja upravljanj odnosov z mediji in korporativnega komuniciranja.

Predavanje bo potekalo v sredo, 21.11.2007 ob 18:00 na Ekonomski fakulteti (učilnica P-215).

Obvezna prijava
Predavanje je za študente brezplačno. Zaradi omejenega števila sedežev je obvezna prijava na: prijava@ssdms.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.