Pravica do pritoževanja

Med promotorji parlamentarnih volitev je moč na vsakem koraku, v vsaki izrečeni besedi in dejanju, zaslediti nerazumno opitost, zaslepljenost z eksternim bliščem vsega, kar simbolizira posredniška "demokracija" – tako je moč slišati, da je udeležba volitev "sveta državljanska dolžnost", ki bi jo bilo treba uzakoniti in nje neudeležbo penalizirati, sankcionirati in, kar se jim zdi sila svečano, pompozno pridigajo : "Če ne volite, se nimate pravice pritoževati !"
        Toda, mar ni res, da nam ob vsakič znova spodleteli vladi in našem notoričnem godrnjanju, vedno znova pridigajo tudi "dežurni zasmehovalci demokracije", češ, "kaj pa godrnjate, saj ste jih vi volili" ?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.