PR teater

30. novembra se je na prvi študentski konferenci o odnosih z javnostmi, PR teatru, zbralo več kot 80 študentov marketinga in komunikacij, ki so želeli pridobiti dodatno znanje iz področja odnosov z javnostmi in komuniciranja.

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) je konferenco organizirala prvič, a definitivno ne tudi zadnjič.
V osmih urah so študentje pridobili praktično znanje na delavnicah, teoretično znanje pa so jim skozi primere strokovnjaki predstavili na predavanjih. Program se je zaključil z zanimivo razpravo o pomenu diplome in iskanju zaposlitve v odnosih z javnostmi, vse skupaj pa se je zvečer nadaljevalo z neformalnim druženjem v Cafe Galeriji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.