PR teater

30. novembra se je na prvi študentski konferenci o odnosih z javnostmi, PR teatru, zbralo več kot 80 študentov marketinga in komunikacij, ki so želeli pridobiti dodatno znanje iz področja odnosov z javnostmi in komuniciranja.

Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) je konferenco organizirala prvič, a definitivno ne tudi zadnjič.
V osmih urah so študentje pridobili praktično znanje na delavnicah, teoretično znanje pa so jim skozi primere strokovnjaki predstavili na predavanjih. Program se je zaključil z zanimivo razpravo o pomenu diplome in iskanju zaposlitve v odnosih z javnostmi, vse skupaj pa se je zvečer nadaljevalo z neformalnim druženjem v Cafe Galeriji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.