PR teater letos z zelo zanimivimi gosti

Na Fakulteti za družbene vede bo letos 15. novembra že 9. leto zapored potekal PR teater.

PR teater je študentska konferenca o odnosih z javnostmi, ki predvsem študentom tržnega komuniciranja (in drugim, ki se zanimajo za ta področja) prinaša vpogled v prakso te stroke. Organizirajo jo aktivni člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Lani je bila konferenca nagrajena tudi s prestižno nagrado Gold Quill.

Letošnji PR teater nas uči, da smo vsi nenehno v gibanju, v iskanju svojega ritma, redko kdo pa ve, da je potrebno zaplesati izven okvirjev. Vsak gib, ki ga naredimo v stroki odnosov z javnostmi je del celote. Skozi kreativnost nastaja nekaj novega, od začetka pa do končnega izdelka pa nas ločijo raznovrstni koraki, ki skupaj spišejo koreografijo ustvarjanja..

Svoje gibe bodo k koreografiji letošnjega 9. PR teatra prispevali zanimivi govorci na številnih predavanji in delavnicah. Predavali bodo Dejan verčič, ki je ustanovni direktor Slovenske tiskovne agencije, Anže Miklavec, ki je ustanovitelj znamk EQUA in Goat Story, Manca Skrbinšek, ki je zaposlena pri A1 in še mnogi drugi. Delavnice bodo izvedli Andrea Lučić, profesorica na ekonomski fakulteti v zagrebu, Sašo in Jure iz Agencije 101 in Maja Burja, ki je kreativna strateginja na agenciji Honey Badger. Za zanimive pogovore na okroglih mizah bo skrbela Darinka Pavlič Kamien, ki je organizatorica festivala Pivo in cvetje in ostali, ki bodo v naslednjih dneh razkriti na spletni strani PR teatra.

Stopi na oder, ki združuje edinstven pogled na svet PR-ja, kjer je edino pravilo, da pravil ni!

Svojo vstopnico si lahko zagotoviš na spletni strani prteater.si, spremljaj pa tudi Facebook in Instagram profil PR teatra.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.