PR teater letos z zelo zanimivimi gosti

Na Fakulteti za družbene vede bo letos 15. novembra že 9. leto zapored potekal PR teater.

PR teater je študentska konferenca o odnosih z javnostmi, ki predvsem študentom tržnega komuniciranja (in drugim, ki se zanimajo za ta področja) prinaša vpogled v prakso te stroke. Organizirajo jo aktivni člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Lani je bila konferenca nagrajena tudi s prestižno nagrado Gold Quill.

Letošnji PR teater nas uči, da smo vsi nenehno v gibanju, v iskanju svojega ritma, redko kdo pa ve, da je potrebno zaplesati izven okvirjev. Vsak gib, ki ga naredimo v stroki odnosov z javnostmi je del celote. Skozi kreativnost nastaja nekaj novega, od začetka pa do končnega izdelka pa nas ločijo raznovrstni koraki, ki skupaj spišejo koreografijo ustvarjanja..

Svoje gibe bodo k koreografiji letošnjega 9. PR teatra prispevali zanimivi govorci na številnih predavanji in delavnicah. Predavali bodo Dejan verčič, ki je ustanovni direktor Slovenske tiskovne agencije, Anže Miklavec, ki je ustanovitelj znamk EQUA in Goat Story, Manca Skrbinšek, ki je zaposlena pri A1 in še mnogi drugi. Delavnice bodo izvedli Andrea Lučić, profesorica na ekonomski fakulteti v zagrebu, Sašo in Jure iz Agencije 101 in Maja Burja, ki je kreativna strateginja na agenciji Honey Badger. Za zanimive pogovore na okroglih mizah bo skrbela Darinka Pavlič Kamien, ki je organizatorica festivala Pivo in cvetje in ostali, ki bodo v naslednjih dneh razkriti na spletni strani PR teatra.

Stopi na oder, ki združuje edinstven pogled na svet PR-ja, kjer je edino pravilo, da pravil ni!

Svojo vstopnico si lahko zagotoviš na spletni strani prteater.si, spremljaj pa tudi Facebook in Instagram profil PR teatra.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.