PR teater letos z zelo zanimivimi gosti

Na Fakulteti za družbene vede bo letos 15. novembra že 9. leto zapored potekal PR teater.

PR teater je študentska konferenca o odnosih z javnostmi, ki predvsem študentom tržnega komuniciranja (in drugim, ki se zanimajo za ta področja) prinaša vpogled v prakso te stroke. Organizirajo jo aktivni člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi. Lani je bila konferenca nagrajena tudi s prestižno nagrado Gold Quill.

Letošnji PR teater nas uči, da smo vsi nenehno v gibanju, v iskanju svojega ritma, redko kdo pa ve, da je potrebno zaplesati izven okvirjev. Vsak gib, ki ga naredimo v stroki odnosov z javnostmi je del celote. Skozi kreativnost nastaja nekaj novega, od začetka pa do končnega izdelka pa nas ločijo raznovrstni koraki, ki skupaj spišejo koreografijo ustvarjanja..

Svoje gibe bodo k koreografiji letošnjega 9. PR teatra prispevali zanimivi govorci na številnih predavanji in delavnicah. Predavali bodo Dejan verčič, ki je ustanovni direktor Slovenske tiskovne agencije, Anže Miklavec, ki je ustanovitelj znamk EQUA in Goat Story, Manca Skrbinšek, ki je zaposlena pri A1 in še mnogi drugi. Delavnice bodo izvedli Andrea Lučić, profesorica na ekonomski fakulteti v zagrebu, Sašo in Jure iz Agencije 101 in Maja Burja, ki je kreativna strateginja na agenciji Honey Badger. Za zanimive pogovore na okroglih mizah bo skrbela Darinka Pavlič Kamien, ki je organizatorica festivala Pivo in cvetje in ostali, ki bodo v naslednjih dneh razkriti na spletni strani PR teatra.

Stopi na oder, ki združuje edinstven pogled na svet PR-ja, kjer je edino pravilo, da pravil ni!

Svojo vstopnico si lahko zagotoviš na spletni strani prteater.si, spremljaj pa tudi Facebook in Instagram profil PR teatra.

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.