Potovanje po vesolju

Kaj bo mogoče v prihodnosti?

Človek že od kar pomnim vedno nekaj poizkuša gleda v nebo in hoče poleteti. Dan danes verjetno res ni problem prestavit par tisoč ton več tisoč km narazen. Obstajata samo še dve možnosti. Ali bi šli GOR ali pa DOL. V zemljo zaenkrat še ne kopljejo čeprav je o tem narejen zanimiv film imenuje se THE CORE, slovenskega prevoda se trenutno ne spomnim. Torej posvetimo se vesolju. Priti v vesolje ni več problem, čez kako leto ali dva boste za par tisoč dolarjev občutili breztežnost in se po 15 minutah lebdenja prizemljili varno na trdna tla. NASA pa bi rada raziskovala več in naprej… Poslala je satelit oz. plovilo da obišče Pluto, ki sicer uradno ni več planet ampak gmota plinov. S pomočjo Jupiterjeve gravitacije bo sonda pospešila na 64.000 km na uro in prispela 1,4 mio km od Pluta ter naredila 700 slik.

Leta 2015 vam sporočimo kaj so odkril ;)

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.