Potovanje po vesolju

Kaj bo mogoče v prihodnosti?

Človek že od kar pomnim vedno nekaj poizkuša gleda v nebo in hoče poleteti. Dan danes verjetno res ni problem prestavit par tisoč ton več tisoč km narazen. Obstajata samo še dve možnosti. Ali bi šli GOR ali pa DOL. V zemljo zaenkrat še ne kopljejo čeprav je o tem narejen zanimiv film imenuje se THE CORE, slovenskega prevoda se trenutno ne spomnim. Torej posvetimo se vesolju. Priti v vesolje ni več problem, čez kako leto ali dva boste za par tisoč dolarjev občutili breztežnost in se po 15 minutah lebdenja prizemljili varno na trdna tla. NASA pa bi rada raziskovala več in naprej… Poslala je satelit oz. plovilo da obišče Pluto, ki sicer uradno ni več planet ampak gmota plinov. S pomočjo Jupiterjeve gravitacije bo sonda pospešila na 64.000 km na uro in prispela 1,4 mio km od Pluta ter naredila 700 slik.

Leta 2015 vam sporočimo kaj so odkril ;)

 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.