Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Terazza

Club Terazza je prostor za nore zabave in ples nad mestom Celje, saj se nahaja na terasi objekta Celeiapark, ki ljubiteljem lepega in dobrega ne ponuja le lepega dnevnega in nočnega razgleda, temveč še veliko drugih užitkov. V Terazzi želijo ustreči čim širši ciljni publiki, tako mladini kot starini, manj in bolj popularnim, zabavnim in željnim zabave ter zahtevnim in manj zahtevnim obiskovalcem. Temu v prid kaže tudi njihov program, v katerem se nahajajo tako elektronske in hip hop zabave, kot plesni nastopi in koncerti manj uveljavljenih skupim.

Club Terazza vas vabi na druženje, ples ali pa zgolj pogovor. V njem lahko okušate dobro vino in cocktaile, garantirajo pa, da se boste zadovoljni zagotovo hoteli večkrat vrniti.

V Clubu Terazza so vajeni, da slavljencem pogrnejo rdečo preprogo, da dekleta najdejo svojega najboljšega soplesalca, da gostom zapoje njihov najljubši pevec ali pevka, da znanci presenetijo prijatelje s steklenico žlahtne kapljice...

Obiščite Club Terazza in si zagotovite najlepši pogled na mesto Celje. A pozor - zna se vam zgoditi, da ne boste imeli časa za občudovanje mesta iz ptičje perspektive, saj se boste ob zgodnjih jutranjih urah zavedli, da ste noč prebili na plesišču!

Aškerčeva 14,
3000 Celje
+ 386 41 355 103
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.