Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Papaya Zrće

Klub Papaya je eden najbolj znanih in prepoznavnih hrvaških klubov, ki deluje kot spektakularni klub na plaži, hkrati pa tudi kot prizorišče festivalov, na katerih vsako leto gostujejo najboljši svetovni DJ-i.

Klub se razprostira na več kot 32.000 kvadratnih metrih, v njem pa lahko vsak dan žura več kot 5000 ljudi. Preko poletja je odprt vsak dan od 1o do 07 zjutraj, številni obiskovalci, tuji in domači mediji pa ga opisujejo kot najboljši odprti klub v tem delu Evrope. Na lestvici 100 najboljših klubov po najbolj znanem izboru DJmag, je Papaya v letu 2011 zasedla zavidanja vredno 32. mesto.

Papaya se sicer nahaja ob znameniti plaži Zrće na otoku Pagu, 5 minut od priljubljenega turističnega mesta Novalja. 50 kilometrov je oddaljena od letališča v Zadru.

Klub Papaya je svoja vrata odprl leta 2002, od takrat pa je gostil vso smetano v svetu DJ scene, saj so tam v zadnjih letih nastopali Tiesto, Armin Van Buuren, Paul Van Dyk, Swedish House Mafia, Eric Prydz, Ferry Corsten, Pete Tong, Markus Schulz, Sharam, Shapeshifters, Mark Knight, Chris Lake, Funkerman, Freemasons, Arno Cost, Norman Doray, Shapeshifters, Dirty South, Tom Novy in še mnogi drugi.

Plaža Zrće,
53291 Novalja, Hrvatska
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.