Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Mr.Jones

Klub Mr.Jones je odprl svoja vrata po poletju 2011 in sicer na mestu nekdanjega Bachusa. Kot to namigujejo uvodni žuri v klubu, bodo ti namenjeni predvsem nekoliko mlajši publiki, stari med 18 in 21 let, v klubu pa so že začeli tudi z organizacijo študentskih žurov. Za razliko od nekdanjega Bachusa je Mr.Jones odprl vrata na še eno dodatno plesišče, ki se nahaja z desne strani garderobe (kjer je bila prej restavracija). V Mr.Jonesu glasba varira glede na dan žura, prevladujejo pa House, RnB in Pop glasba.

Zakaj bi se podajali na dolge in nevarne poti v tuje oddaljene kraje v lovu za PRAVO zabavo, ko pa vas ta čaka doma, v Sloveniji? V samem centru Ljubljane vam klub Mr. Jones ne ponuja kakršnekoli zabave: v hipu boste začutili dinamični in neustavljivi utrip Balkana, se predali zapeljujočim ritmom uveljavljenih in priljubljenih izvajalcev ter pozabili na turobne vsakdanjike, prepolne zoprnih skrbi. Vzdušje vas bo nezaustavljivo posrkalo in po žilah se vam bo začela pretakati ZABAVA!

Vikendi so namenjeni nepozabnim nastopom v živo za vse generacije - ob petkih navdušuje Pink Carpet Party, ob sobotah Feel the Balkan. Torki prinašajo noro zabavo na Urgenca party, kot smo poimenovali študentski balkan/house party. Klub je odprt do sedmih zjutraj in je tako idealno stičišče za vse, željne after-party zabave.

Klub Mr. Jones se ponaša z elitno lokacijo na nedavno prenovljenem Kongresnem trgu v središču Ljubljane, kar ga postavlja v sam vrh najlažje dostopnih priljubljenih točk mestne zabave, saj so v neposredni bližini podzemne garaže.

Kongresni trg 3,
1000 Ljubljana
+ 386 41 276 556
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.