Infoscena priporoča

Emma Ruth Rundle + Jaye Jayle / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Koncerti

Ker je med našimi fotografi kar nekaj zagretih koncertnih fotografov, smo razvili dobro sodelovanje z organizatorji večine koncertov pri nas, zato vas bomo tudi v bodoče razveseljevali s slikami koncertov različnih glasbenih stilov. Na Infosceni so tako že gostovali mnogi zvezdniki, kot so Eros Ramazzotti, 50 Cent, Gibonni, Dino Merlin, Vaya Con Dios, Zucchero, Gentleman in mnogi drugi zvezdniki iz tujine, da domačih skupin kot so Siddharta, Niet, Elvis Jackson in ostali sploh ne omenjamo.

Dogodki
25
Nov
19:00
od 19,50€ naprej,

Naša, tudi v tujini nadvse uspešna vokalna zasedba PERPETUUM JAZZILE konec novembra pripravlja nov veliki koncert v ljubljanski Hali Tivoli, ki so ga poimenovali LE SPECTACLE in ga bodo slovenski publiki predstavili premierno. Francoski pridih imenu ni slučajen, saj bodo isti vokalno-instrumentalni show v 2018 preselili v Belgijo in Francijo, začenši z Brusljem in Liègem.

Pričakujte Perpetuum Jazzile, kot jih še niste doživeli!

5
Dec
20:00
od 39€ naprej,

SCORPIONS
Crazy World Tour
5. december 2017 – Dvorana Stožice

25
Dec
20:00
od 18€ naprej,

MAGNIFICO – VWELIKI KONCERT, ki bo 25. 12. v Areni Stožice, je največji samostojni nastop v skoraj 30-letni karieri karizmatičnega Šiškarja.

15
Feb
20:00
od 19€ naprej,

Legendarna skupina Plavi orkestar se vrača v Ljubljano, v okviru velike regijske turneje “Everblue”