Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Klub KMŠ (LJ)

 

Klub KMŠ je največji in najbolj prepoznaven študentski klub v Ljubljani. Nahaja se v neposredni bližini centra Ljubljane, ob kompleksu Tobačna. Obiskovalci so pretežno študentje, pa tudi malo starejši z lepimi spomini na študentsko življenje. To sezono klub praznuje že enajsto leto obratovanja in s tem enajsto sezono uspešno izvedenih kulturnih, družabnih in izobraževalnih dogodkov.

Dogajanje se odvija v dveh nadstropjih, ki sta bodisi povezani bodisi tematsko ločeni. V spodnjem, večjem prostoru se običajno odvijajo koncerti in tematske zabave, v zgornjem pa izobraževalne programske vsebine ter dodatne programske sheme. V zadnjih letih se v Klubu KMŠ ukvarjajo predvsem z dvigom kvalitete ponujenega programa in drugih storitev za obiskovalce. 

Program vsebuje:

-    nastope gledaliških skupin,
-    nastope glasbenih skupin,
-    nastope DJ-ev,
-    potopisna predavanja,
-    študentske sejme,
-    tematske zabave in
-    različne promocijske dogodke.

Čez dan je v klubu odprt dnevni bar, v drugem nadstropju se nahaja »cyber caffe« s petimi računalniki in odprto wireless povezavo, tako da lahko prinesete s seboj svoj prenosni računalnik in se brezplačno priklopite na splet. Zvečer pa ste vabljeni na raznoliko zabavo do zgodnjih jutranjih ur!

Članska izkaznica

Z letno člansko izkaznico imate brezplačen vstop na vse prireditve, ki se odvijajo v Klubu KMŠ. Dobite jo v klubu, s seboj prinesite le študentsko izkaznico ali osebni dokument ter svojo sliko. V šolskem letu 2011/2012 znaša cena članske kartice za študente 7 € in 10 €  za vse ostale člane.

Tržaška cesta 2,
1000 Ljubljana
+ 386 (0)1 425 74 80
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.