Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Gala hala

DRUŠTVO KAPA

Društvo za kulturno in umetniško produkcijo KAPA je aktivno na področju neodvisne in alternativne kulture od leta 1994. Vse aktivnosti se odvijajo znotraj kulturnega in družbenega prostora AKC Metelkova mesto. Trudimo se razvijati neodvisno, alternativno družbo, ki ni pod pritiski kakršnekoli avtoritete oziroma prisile. Glavni dejavnosti društva so organizacije koncertov, festivalov in klubskih dogodkov (Gala hala, Letni oder Gala hala ter drugi klubi po Sloveniji), založništvo, ki deluje pod imenom KAPA RECORDS, zadnja leta pa delujemo tudi na mednarodnem področju (organizacija mednarodnih turnej, sodelovanje na festivalih, konferencah, sejmih etc.). Poleg tega nudimo audio studio ter vadbene prostore glasbenim skupinam.

GALA HALA

Dvorana Gala hala ima kapaciteto max. 330 obiskovalcev in skozi leto gosti okoli 160 prireditev. V glavnem koncerte bolj ali manj znanih glasbenih skupin, videoprojekcije, gostovanja DJ-jev in različne tematske večere. Koncerti so žanrsko precej različno obarvani. Redni dogodki so: Cigu Migu, Dub Club, Pod pritiskom, Rapetek, Domorodni četrtki, Koncertni cikel z mednarodno in domačo udeležbo, Zeleno sonce in cikel Pozor! Nov bend na vidiku!.

LETNI ODER GALA HALE

Letni oder Gala hale je odličen koncertni prostor za dvorano Gala hala in obratuje od maja do oktobra. Sprejme do max 900 obiskovalcev, ki lahko uživajo ob koncertih na svežem zraku in v prijetnem ambientu. prostor je namenjen bolj zahtevnim koncertom, pa tudi lahkotnejšim poletnim dogodkom.

Masarykova 24,
1000 Ljubljana
+ 386 41 813 627 (Katarina)
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.