Infoscena priporoča

Vstanite, v suženjstvo zakleti! / Gala hala

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Gala hala

DRUŠTVO KAPA

Društvo za kulturno in umetniško produkcijo KAPA je aktivno na področju neodvisne in alternativne kulture od leta 1994. Vse aktivnosti se odvijajo znotraj kulturnega in družbenega prostora AKC Metelkova mesto. Trudimo se razvijati neodvisno, alternativno družbo, ki ni pod pritiski kakršnekoli avtoritete oziroma prisile. Glavni dejavnosti društva so organizacije koncertov, festivalov in klubskih dogodkov (Gala hala, Letni oder Gala hala ter drugi klubi po Sloveniji), založništvo, ki deluje pod imenom KAPA RECORDS, zadnja leta pa delujemo tudi na mednarodnem področju (organizacija mednarodnih turnej, sodelovanje na festivalih, konferencah, sejmih etc.). Poleg tega nudimo audio studio ter vadbene prostore glasbenim skupinam.

GALA HALA

Dvorana Gala hala ima kapaciteto max. 330 obiskovalcev in skozi leto gosti okoli 160 prireditev. V glavnem koncerte bolj ali manj znanih glasbenih skupin, videoprojekcije, gostovanja DJ-jev in različne tematske večere. Koncerti so žanrsko precej različno obarvani. Redni dogodki so: Cigu Migu, Dub Club, Pod pritiskom, Rapetek, Domorodni četrtki, Koncertni cikel z mednarodno in domačo udeležbo, Zeleno sonce in cikel Pozor! Nov bend na vidiku!.

LETNI ODER GALA HALE

Letni oder Gala hale je odličen koncertni prostor za dvorano Gala hala in obratuje od maja do oktobra. Sprejme do max 900 obiskovalcev, ki lahko uživajo ob koncertih na svežem zraku in v prijetnem ambientu. prostor je namenjen bolj zahtevnim koncertom, pa tudi lahkotnejšim poletnim dogodkom.

Masarykova 24,
1000 Ljubljana
+ 386 41 813 627 (Katarina)
Dogodki
21
May
23:30
3€,

Alle Medikamente nach Die Ärzte

ROPE der Doktor

23
May
21:00
3€,

DOMORODNI ČETRTKI: MONSTRUMENTAL

24
May
23:00
3€ pred polnočjo, 5€ kasneje

SWAGULJČICA #4

Cookie
Lil Ris
Toljo
White AF

30
May
21:00
8€ early bird, 10€ predprodaja, 12€ na dan dogodka

MRFY: TOP MONT, CiLJ! ex Finale

31
May
19:30
15€ festivalski early bird,

Nekaj svežega v mestu! Letos si zacahnajte 31. maja in 1. junija, na Letnem vrtu Gala hale bo premierno zaživel Fuzztival!

1
Jun
19:30
15€ festivalski early bird,

Drugi dan premierne edicije Fuzztival!

17
Jun
21:00
20€ early bird, 23€ predprodaja, 27€ na dan koncerta

Me First And The Gimme Gimmes se vračajo v Ljubljano!!!