Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Cvetličarna

Klub Cvetličarna deluje v Ljubljani od leta 2003. Ob ustanovitvi je bil klub bolj znan kot Cvetličarna Mediapark, kasneje pa se ga je prijelo le še ime Cvetličarna. Svojo zvesto ljubiteljsko publiko je Cvetličarna skozi leta gradila predvsem s konstantno kakovostjo programa in posluhom za želje in potrebe obiskovalcev, zaradi česar so se preko edinstvenih glasbenih izkušenj stkale pristne vezi med ustvarjalci, organizatorji in obiskovalci.

V nekaj več kot petih letih je Cvetličarna postala prepoznaven klub Jugovzhodne Evrope tako med obiskovalci, ki so že davno presegli meje slovenske prestolnice, kot med glasbeniki, ki se vedno znova radi vračajo in mnogi trdijo, da jim je klub nudil najboljše koncertne izkušnje.

Jeseni leta 2009 je Cvetličarna prvič za kratek čas zaprla svoja vrata. Po kratkem predihu se zopet vrača, da bo svojim zvestim ljubiteljem in novim obiskovalcem lahko še naprej nudila najboljšo glasbeno izkušnjo v tem mestu, in, vsaj za nekaj časa, še vedno v osrčju naravnega park(irišč)a tisočerih jezer.

Glasbeni program v Cvetličarni:

Cvetličarna Live² - Oder Cvetličarne bomo posejali z različnimi glasbenimi ustvarjalci, legendami in artisti, ki vas bodo vedno znova prevzeli. Najboljši koncerti so tisti, kjer ste/smo sproščeni. Ponavadi jih povezujemo z intimnim zaprtim prostorom. Malo je tako pristnih klubov, kjer se energija med vami in glasbeniki prepleta, kjer se množica predaja melodiji in ritmom, kjer slišite več glasov vzklikati ...
Da, takšni so koncerti iz programa Cvetličarna Live²!

Cvetličarna Clubbing - Vikendi v Cvetličarni: priznani DJ-ji  in vrhunski umetniki vas bodo ob petkovih in sobotnih večerih znova ogreli. Ob petkih bo vstop do polnoči še vedno prost in še vedno bo plesišče kluba Cvetličarna osvetljevala največja disco krogla v mestu.
V okviru programa Cvetličarna Clubbing bomo na oder naše prestolnice pripeljali svetovna glasbena imena elektronske in ostale glasbe.

The Secret Show - Za prave glasbofile smo pripravili poseben opus koncertov za zaveso - The Secret Show, pri čemer bodo pod tem imenom skriti znani legendarni glasbeniki, najavljeni pa bodo le v okviru ljubiteljske strani Cvetličarne na spletnem družabnem omrežju Facebook.

Kranjčeva ulica 20,
1000 Ljubljana
+ 386 (0)31 365 543
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.