Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Byblos

Sredozemlje je posuto z odličnimi klubi, a v Istri le eden nudi klubsko doživetje na najvišjem svetovnem nivoju. Moderno oblikovan open-air klub, ob kristalnem Jadranskem morju, slovi po nastopih največjih glasbenih zvezdnikov, številnih grammyjevcev in skupinah, ki igrajo moderen disko in house v živo. Drugi del popolnega doživetja Byblosa je profesionalno osebje, ki zna ugoditi željam najbolj zahtevnih gostov. Za program in ugodje je poskrbljeno. Na vas je le, da se popolnoma predate zabavi na party destinaciji tega poletja!

Byblos, ki je svoja vrata odprl leta 2007, se nahaja sredi Zelene lagune, tam, kjer je stal pred leti popularni klub Internacional. Diskoteka je velika kar 5000 kvadratnih metrov in velja za enega največjih nočnih klubov v Evropi. Hkrati zagotovo velja tudi za enega najbolj urejenih nočnih klubov, saj je vreden nekaj milijonov evrov. Za njegovo podobo je zaslužen enden najbolj znanih italijanskih notranjih oblikovalcev Marco Lucchi, ki je med drugim poskrbel, da je diskoteka opremljena s 500 kW močnim ozvočenjem Community, bazeni, video stenami, vodnimi slapovi in parkiriščem za 2500 avtomobilov.

Byblos je oddaljen le dobro uro vožnje iz Ljubljane oz. pol ure iz Kopra, zato ne preseneča, da je znan tudi kot "največji in najboljši slovenski klub" (60% gostov je iz Slovenije), leta 2009 pa je bil uvrščen tudi med 100 najboljših klubov po anketi britanske revije DJ Magazin.

Zelena Laguna b.b.,
52440 Poreč
+ 385 91 663 3312
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.