Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Napovednik

Napovednik dogodkov in brezplačne vstopnice

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Ambasada Gavioli

Ambasada Gavioli je v skladu z uradnimi dovoljenji začela delovati 19.12.1995. Njen namen je bil v ta del Evrope in pa samo Slovenijo prenesti globalno evropsko kulturo, ter jo hkrati aktivno soustvarjati. Že sama arhitekturna zasnova kluba kot večnamenskega prostora, v katerem se odvijajo glasbeni, likovni, fotografski, modni gledališki ter drugi projekti in trendi ustreza temu sodobnemu namenu. Preko te, v prihodnost in svet usmerjene filozofije si klub gradi lastno ustrezno podobo, skozi katero slovenske trende ustrezno predstavlja v evropskem merilu.

Program Ambasade Gavioli temelji na modnih smernicah in klubske glasbe. Koncept futurističnega tehna se zliva z celotnim spektrom hitrih in dinamičnih glasbenih vibracij. Ritmični puls glavnega plesičša (Dance Lounge), kateri je združen z moderno house glasbo. Kombiniram z futurističnimi zvoki na manjšem intimnem plesišču (imenovanem mezzanine). Programska shema Ambasade Gavioli nudi dva glasbena dogodka na mesec, ko se moderna klubska glasba predstavi v živo.

Klub se imenuje po arhitektu, g. Gianni Gavioliju, ki je zasnoval stavbo z 1600 m2, ki sprejme do 2000 obiskovalcev na noč. Inspiracijo za notranji design kluba je gospod Gavioli črpal iz literature, teatra, filma in mode. Nekatere teme v klubu vključujejo italijanski barok z Julijinim balkonom in Baudelarijeve Zlobne Rože. Notranji prostor je razdeljen na 2 dela: Večje, glavno plesišče (Dance Lounge) in intimnejši priveé (mezzanine). Oba prostora sta povezana s stekleno steno, ki omogoča vizualni in programski kontakt obeh plesišč.

Industrijska cesta 10,
6310 Izola
+ 386 (0)31 255 706
Dogodki

Na tej lokaciji trenutno ni napovedanega nobenega dogodka.