Postani AIESECer!

Člani mednarodne ogranizacije AIESEC bodo v prihodnjih tednih v svoje vrste sprejeli nove člane, med katere vljudno vabijo tudi tebe.

In kdo sploh so? AIESEC je največja organizacija vodena izključno s strani mladih. V več kot 60 letih delovanja se je iz Evrope razširila na vseh pet celin in ima danes kar 50.000 članov v 110 državah. Rdečo nit članstva v naši organizaciji predstavlja vodenje projektov, načrtovanje in razvijanje idej, sprejemanje odločitev, ki pokažejo vidne rezultate, in posledično razvijanje svojih potencialov ter spreminjanje idej v realnost. Takšna aktivnost že v času študija omogoča pridobitev praktičnih izkušenj, vodstvenih sposobnosti, spretnosti javnega nastopanja in timskega dela. AIESEC letno pripravi okrog 500 mednarodnih konferenc, nudi kar 10000 strokovnih praks v tujini, omogoča povezovanje s podjetji in nudi številne vodstvene pozicije, ki članom omogočajo razviti vodstveni potencial v sebi.  Zraven številnih praks v tujini in mednarodnih konferenc, ki jih AIESEC nudi svojim članom, lahko svoje ideje uresničuješ tudi na različnih projektih doma. Ti zasledujejo njihovo poslanstvo – širjenje pozitivnega vpliva na družbo.

Tudi če te članstvo ne zanima, se lahko kadarkoli udeležiš AIESEC mednarodne prakse. Izkoristi nekaj tednov za nepozabno potovanje, spoznavanje novih kotičkov našega planeta in raznolikosti kultur ter za sklenitev prijateljstev z mladimi s celega sveta. Odločitev, kam se želiš odpraviti, je tvoja. Opravljaš lahko številne prakse in si tako širiš v današnjem svetu vse pomembnejšo socialno mrežo. Spoznavaš globalno drugačnost, medtem ko sodeluješ z ljudmi podobnih interesov. Zraven tega ti bo AIESEC praksa prinesla pomembno delovno izkušnjo, ki ti bo ob nekaj nepozabnih tednih polnih zabave in doživetij prinesla še pomembna znanja in spretnosti ter jo lahko s ponosom dodaš svojemu CV-ju. Odpotuješ lahko v Malezijo, Brazilijo, na Kitajsko oz. sam/a poiščeš državo, ki jo želiš obiskati. AIESECerji v Sloveniji ti bodo pomagali pri urejanju vseh potrebnih dokumentov in pri organizaciji potovanja, v državi gostiteljici pa te bodo tamkajšnji člani naše organizacije pričakali s širokimi nasmehi in odprtih rok ter poskrbeli za dobrodošlico in tvoje dobro počutje tekom prakse. Naj omenimo še, da status študenta za AIESEC prakse ni potreben, zato so le-te odlična priložnost tudi za vse, ki ste že na pragu iskanja zaposlitve.  

Prijavnico za prakso najdeš na njihovi spletni strani.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.