Posipanje pepela pred Državnim zborom

Študenti bodo jutri, v torek, pred Državnim zborom posipali pepel izhodišč Zakona o malem delu.

Študentska organizacije Slovenije se ne strinja z izhodišči Zakona o malem delu, saj slabšajo socialni položaj študenta in nepremišljeno ukinjajo študentsko delo, ki je socialni korektiv. Svoje nestrinjanje so študenti pokazali že pretekli teden, ko so pred Vlado RS zažgali izhodišča Zakona o malem delu.

Jutri, v torek, 15. decembra ob 9.30 pa bodo študenti pred Državnim zborom RS posipavali preostanek pepela izhodišč Zakona o malem delu. Dobronamerno sporočilo posipavanja pepela je predvsem to, da ne bo kateremu izmed ministrov ali poslancev spodrsnilo na spolzkem terenu.

Vabljeni!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.