Posipanje pepela pred Državnim zborom

Študenti bodo jutri, v torek, pred Državnim zborom posipali pepel izhodišč Zakona o malem delu.

Študentska organizacije Slovenije se ne strinja z izhodišči Zakona o malem delu, saj slabšajo socialni položaj študenta in nepremišljeno ukinjajo študentsko delo, ki je socialni korektiv. Svoje nestrinjanje so študenti pokazali že pretekli teden, ko so pred Vlado RS zažgali izhodišča Zakona o malem delu.

Jutri, v torek, 15. decembra ob 9.30 pa bodo študenti pred Državnim zborom RS posipavali preostanek pepela izhodišč Zakona o malem delu. Dobronamerno sporočilo posipavanja pepela je predvsem to, da ne bo kateremu izmed ministrov ali poslancev spodrsnilo na spolzkem terenu.

Vabljeni!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.