Prijava je bila neuspešna.

Še niste registrirani?

Če še niste opravili registracije, lahko to storite tukaj.

Pozabljeno geslo?

V kolikor ste izgubili svoje geslo, ga lahko pridobite tukaj.

Registracija je potrjena.

Uspešno ste potrdili vašo registracijo.

Sedaj se lahko preko obrazca na vrhu naše spletne strani prijavite z vašim uporabniškim imenom in geslom.

Dobrodošli

Da boste vedeli kako, kaj in zakaj!

Dobrodošli

OdgovorNapisal/-a charlli » Torek 10 maj 2005 @ 0:45

Spoštovani uporabnik/uporabnica!

Dobrodošli na straneh Študentarija foruma, ki ima namen zabavati, poučiti, ponuditi koristne informacije, predvsem pa tudi povezovati mlade in različne ljudi. V poplavi internetnih forumov je virtualni svet dobil novo dimenzijo, vendar je zelo pomembno, hkrati pa zelo težko uporabnikom ponuditi več. Trudili se bomo čimbolj interaktivno sodelovati z vami, ponujati informacije, novice in seveda dobre diskusije. Forum Študentarija ne spada v nikakršne okvirje, saj ga ne upravlja nobena študentska organizacija, društvo ali fakulteta. Pripada vsem mladim, željnim zabave, dobrih diskusij in koristnih informacij, torej vsem sedanjim, predhodnim in bodočim študentom, ki bi radi na enem mestu delili in prebirali različna mnenja in poglede.

V želji, da bi bili demokratični in pravični do vseh, pozivamo vse uporabnike, da se v diskusijah držijo etičnih pravil, med drugim je prepovedano razpihovati in širiti nacionalno, versko, rasno in spolno nestrpnost ter deliti datoteke z žaljivo vsebino.

Pri objavi je uporabnik dolžan paziti na avtorske pravice, in vdiranje v zasebnost, hkrati pa je prepovedano zavajanje, laganje in prepravljanje dokazov, spisov, ali tujih komentarjev. Kakršnokoli oglaševanje je prepovedano, razen če si uporabnik ne pridobi dovoljenja administratorjev.

Administratorji so dolžni vsako kršenje ustrezno sankcionirati, tudi brez predhodnega opozorila, če smatramo, da je uporabnik močno prekršil etični kodeks obnašanja. Moderatorjem in administratorjem je dana pravica objavo urediti, premakniti v ustrezno temo ali pa jo izbrisati. Vsak uporabnik ima sam pravico moderatorjem in administratorjem prijaviti tistega, za katerega sumi, da je prekšil pravila, da ga je le-ta užalil na nacionalni in spolni osnovi, barvi kože, zdravstvenega stanja, ali pa na podlagi njegovih političnih in drugih nazorov.

Izkoristi prijetne trenutke na forumu Študentarije,

vaša ekipa
charlli
chUnaDesign
 
Prispevkov: 8836
Pridružen: Torek 10 maj 2005 @ 0:05

Vrni se na KODEKS OBNAŠANJA

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron