Portal Sexation nagrajuje

Tokrat vam v sodelovanju s portalom Sexation ponujamo možnost, da izboljšate svoje spolno življenje, izveste kaj novega ali le popestrite vaše noči.

Najbolj bran slovenski portal o spolnosti Sexation.info prireja mamljivo nagradno igro, v kateri lahko osvojite polletni dostop do portala Sexation Exclusive, v katerem vas pričakuje več kot 80 zelo nazornih in kvaliletetnih videov o težavah v spolnosti in o tem, kako spolnost izboljšati. Gre za videe, v katerih je nazorno prikazano, kako se lotiti analnega seksa, kako obvladati oralni seks, zakaj nastopijo težave z orgazmom, prezgodnjim izlivom in erekcijo, kako doseči orgazem, kako se lotiti seksa med nosečnostjo, kako spremeniti spol, zakaj nastanejo urološke, ginekološke in psihične težave, povezane s spolnostjo ter še veliko drugih tem, katerih seznam si lahko ogledate tukaj. Vse, kar ste torej kdajkoli želeli vedeti o spolnosti, boste imeli na Sexation Exclusive priložnost tudi videti.

Razlago ob videih vam bodo ponudili najbolj priznani slovenski in tuji strokovnjaki – med njimi tudi psihiater in seksolog dr. Slavko Ziherl, plastični kirurg mag. Franc Planinšek, ginekologinja mag. Uršula Reš Muravec, urolog Ciril Oblak in psiholog Zoran Milivojevič.

Za osvojitev te edinstvene nagrade ne potrebujete srečne roke pri žrebu, temveč imate vso usodo v svojih rokah. Vse, kar morate narediti, je, da sestavite elektronsko sporočilo in ga pošljete 15-im prijateljem. V sporočilu prijatelje prepričajte, da kliknejo na tole povezavo :

http://www.sexation.info/sl/exclusive/clani/poslji-in-zadeni/

Na tem linku imate tudi že pripravljeno sporočilo za prijatelje, ki vam bodo pomagali priti do brezplačnega dostopa.
 

Povsem preprosto, kajne? Ko zberete 15 klikov, si boste prislužili polletni brezplačen dostop do videoenciklopedije o spolnosti, Sexation Exclusive. Seveda pa boste s poslanim linkom omogočili tudi svojim prijateljem, da si prislužijo to mamljivo nagrado, ki bi se ji vsakdo težko uprl.In tako bo sprostitev po napornih izpitih še slajša…Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.