Pomladna rekreacija za študente

Pomlad je čas za rekreacijo, zato vas Gibišport vabi na tradicionalni tečaj tenisa in Letno ligo v malem nogometu. Oba dogodka se bosta zaključila z brezplačnim piknikom!

Gibišport  vas vabi na tradicionalni tečaj tenisa za študente in odrasle, kjer se boste lahko začetniki in izkušeni tenisači naučili novih tehnik in znanj. Trotedenski tečaj bo potekal v Gibišport centru v Ljubljani, kjer se boste lahko sprostili ob rekreaciji in osvežili na ležalnikih našega letnega vrta. 12 urni tečaj bomo zaključili s turnirjem, brezplačnim piknikom in študentsko zabavo.

Cena 65 €.

Termin 1: 6. maj – 24. maj
Termin 2: 27. maj – 14. junij

Več na www.gibisport.com ali na tel. št. 031 806 068

 

Vabljeni na Letno ligo v malem nogometu na umetni travi v Gibišport športnem centru v Ljubljani. Liga je namenjen a rekreativcem in bo potekala po sistemu 4 + 1 z igralnim časom 2 x 20 min. Vsako sredo, s pričetkom 8. maja, se boste lahko pomerili z drugimi ekipami, se sprostili ob gratis bokalu piva ter se potegovali za veliki pokal Gibišport. Ligo bomo zaključili z brezplačnim piknikom.

Cena 250 €/ekipo za cca 13 tekem.

Prijave na info@gibisport.com

Več na www.gibisport.com ali na tel. št. 041 733 573, 031 806 068.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.