Pomladna rekreacija za študente

Pomlad je čas za rekreacijo, zato vas Gibišport vabi na tradicionalni tečaj tenisa in Letno ligo v malem nogometu. Oba dogodka se bosta zaključila z brezplačnim piknikom!

Gibišport  vas vabi na tradicionalni tečaj tenisa za študente in odrasle, kjer se boste lahko začetniki in izkušeni tenisači naučili novih tehnik in znanj. Trotedenski tečaj bo potekal v Gibišport centru v Ljubljani, kjer se boste lahko sprostili ob rekreaciji in osvežili na ležalnikih našega letnega vrta. 12 urni tečaj bomo zaključili s turnirjem, brezplačnim piknikom in študentsko zabavo.

Cena 65 €.

Termin 1: 6. maj – 24. maj
Termin 2: 27. maj – 14. junij

Več na www.gibisport.com ali na tel. št. 031 806 068

 

Vabljeni na Letno ligo v malem nogometu na umetni travi v Gibišport športnem centru v Ljubljani. Liga je namenjen a rekreativcem in bo potekala po sistemu 4 + 1 z igralnim časom 2 x 20 min. Vsako sredo, s pričetkom 8. maja, se boste lahko pomerili z drugimi ekipami, se sprostili ob gratis bokalu piva ter se potegovali za veliki pokal Gibišport. Ligo bomo zaključili z brezplačnim piknikom.

Cena 250 €/ekipo za cca 13 tekem.

Prijave na info@gibisport.com

Več na www.gibisport.com ali na tel. št. 041 733 573, 031 806 068.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.