Pomlad na Študentariji

Končana je nagradna igra Karma, zbirajte Š točke in se potegujte za zanimivo knjigo, oglejte si nove galerije, spomladanske dneve pa popestrite z dogajanji iz napovednika.

Pomlad je tu in ekipa Študentarije je še bolj razposajena, zato vas ne nehamo razvajati.

Nagrajenci nagradne igre KARMA boste o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti. Zmagovalkama Jani J. in Marijani B. iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče prihodnjič.

Vsi se lahko že zdaj potegujte za zanimivo knjigo Petra Coxa, vse kar morate storiti je pridno zbirati Š točke in knjiga je lahko vaša. Hitro pošiljajte svoje zapiske, gradiva, komentirajte novice, kolumne ali pa izberite bejbo in tipa Študentarije – za vse to ste lahko namreč nagrajeni.

Pomlad je prišla tudi med naše fotografe, galerije so še bolj nore, zanimive in ekskluzivne. Ne verjamete? Preverite v Galeriji Študentarije.

Nismo pozabili tudi na zanimive kolumne, od kuharskih nasvetov do tistih pikrih vsako sredo, tu so še zapiski, pregleden in enostaven napovednik dogodkov, infoservis novice in dobri stari forum.

Izkoristite pomlad na Študentariji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.