Pomlad na Študentariji

Končana je nagradna igra Karma, zbirajte Š točke in se potegujte za zanimivo knjigo, oglejte si nove galerije, spomladanske dneve pa popestrite z dogajanji iz napovednika.

Pomlad je tu in ekipa Študentarije je še bolj razposajena, zato vas ne nehamo razvajati.

Nagrajenci nagradne igre KARMA boste o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti. Zmagovalkama Jani J. in Marijani B. iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče prihodnjič.

Vsi se lahko že zdaj potegujte za zanimivo knjigo Petra Coxa, vse kar morate storiti je pridno zbirati Š točke in knjiga je lahko vaša. Hitro pošiljajte svoje zapiske, gradiva, komentirajte novice, kolumne ali pa izberite bejbo in tipa Študentarije – za vse to ste lahko namreč nagrajeni.

Pomlad je prišla tudi med naše fotografe, galerije so še bolj nore, zanimive in ekskluzivne. Ne verjamete? Preverite v Galeriji Študentarije.

Nismo pozabili tudi na zanimive kolumne, od kuharskih nasvetov do tistih pikrih vsako sredo, tu so še zapiski, pregleden in enostaven napovednik dogodkov, infoservis novice in dobri stari forum.

Izkoristite pomlad na Študentariji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.