Pomlad na Študentariji

Končana je nagradna igra Karma, zbirajte Š točke in se potegujte za zanimivo knjigo, oglejte si nove galerije, spomladanske dneve pa popestrite z dogajanji iz napovednika.

Pomlad je tu in ekipa Študentarije je še bolj razposajena, zato vas ne nehamo razvajati.

Nagrajenci nagradne igre KARMA boste o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti. Zmagovalkama Jani J. in Marijani B. iskreno čestitamo, ostalim pa želimo več sreče prihodnjič.

Vsi se lahko že zdaj potegujte za zanimivo knjigo Petra Coxa, vse kar morate storiti je pridno zbirati Š točke in knjiga je lahko vaša. Hitro pošiljajte svoje zapiske, gradiva, komentirajte novice, kolumne ali pa izberite bejbo in tipa Študentarije – za vse to ste lahko namreč nagrajeni.

Pomlad je prišla tudi med naše fotografe, galerije so še bolj nore, zanimive in ekskluzivne. Ne verjamete? Preverite v Galeriji Študentarije.

Nismo pozabili tudi na zanimive kolumne, od kuharskih nasvetov do tistih pikrih vsako sredo, tu so še zapiski, pregleden in enostaven napovednik dogodkov, infoservis novice in dobri stari forum.

Izkoristite pomlad na Študentariji.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.