Polni me brezžično

Malo več o brezžični elektriki

Nikola Tesla je trdil, da je izumil oziroma dokazal, da obstaja brezžična elektrika. Torej ni treba, da je iz neke vtičnice ali kabla. Znanstveniki v 21 stoletju so to idejo izpopolnili in zdaj ne boste več potrebovali adapterjev in podobnih zadev. Enostavno boste odložili zadevo na mizo in telefon se bo polnil.

Sicer je tukaj vprašanje ali je to dobro za baterije? Sicer sam nisem ne vem kako zaskrbljen zaradi sevanj, ampak koliko je preveč? Pravijo, da dela na osnovi magnetnih resonanc .

Nekatera podjetja tehnologijo že uporabljajo za svoje produkte, recimo Philips za zobne ščetke. Nek Herman Miller – izdelovalec pohištva – je patentiral postopek kjer bo zadevo vgrajeval v pohištvo tako, da boste naelektreni kjerkoli že boste.

Ostanite polni energije še naprejKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.