Polni me brezžično

Malo več o brezžični elektriki

Nikola Tesla je trdil, da je izumil oziroma dokazal, da obstaja brezžična elektrika. Torej ni treba, da je iz neke vtičnice ali kabla. Znanstveniki v 21 stoletju so to idejo izpopolnili in zdaj ne boste več potrebovali adapterjev in podobnih zadev. Enostavno boste odložili zadevo na mizo in telefon se bo polnil.

Sicer je tukaj vprašanje ali je to dobro za baterije? Sicer sam nisem ne vem kako zaskrbljen zaradi sevanj, ampak koliko je preveč? Pravijo, da dela na osnovi magnetnih resonanc .

Nekatera podjetja tehnologijo že uporabljajo za svoje produkte, recimo Philips za zobne ščetke. Nek Herman Miller – izdelovalec pohištva – je patentiral postopek kjer bo zadevo vgrajeval v pohištvo tako, da boste naelektreni kjerkoli že boste.

Ostanite polni energije še naprejKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Tram 11

Podarjamo 2 vstopnici za nastop legendarnih Tram 11 v Cvetličarni. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kako se imenujeta člana zasedbe Tram 11?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Gipsy Kings

Podarjamo 2 vstopnici za veliki koncert skupine Gipsy Kings. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Navedi vsaj 3 hite skupine Gipsy Kings"


Spremeni besedo.