Polni me brezžično

Malo več o brezžični elektriki

Nikola Tesla je trdil, da je izumil oziroma dokazal, da obstaja brezžična elektrika. Torej ni treba, da je iz neke vtičnice ali kabla. Znanstveniki v 21 stoletju so to idejo izpopolnili in zdaj ne boste več potrebovali adapterjev in podobnih zadev. Enostavno boste odložili zadevo na mizo in telefon se bo polnil.

Sicer je tukaj vprašanje ali je to dobro za baterije? Sicer sam nisem ne vem kako zaskrbljen zaradi sevanj, ampak koliko je preveč? Pravijo, da dela na osnovi magnetnih resonanc .

Nekatera podjetja tehnologijo že uporabljajo za svoje produkte, recimo Philips za zobne ščetke. Nek Herman Miller – izdelovalec pohištva – je patentiral postopek kjer bo zadevo vgrajeval v pohištvo tako, da boste naelektreni kjerkoli že boste.

Ostanite polni energije še naprejKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.