Poln trikov!

Bi si pričaral popolno doživetje?

V novi mesečni ponudbi smo izbrali ponudbo pametnih HTC telefonov: Desire, Desire HD, Desire Z in Wildfire, ki te ne bodo očarali le zaradi svojega seksi izgleda, ampak predvsem zaradi funkcionalnosti, ki jih omogočajo. Telefoni so polni raznovrstnih trikov in ti tako pričarajo popolno doživetje.
Seveda tudi tokrat nismo pozabili na posebne ugodnosti.  Več o ugodnostih in ponudbi na www.orto.si.
P.S.:  Na ORTO Facebook strani poteka nagradna igra Z(A)MEŠANI. Spremljaj ORTO Z(A)MEŠANE klobuke in ugani, pod katerim se skriva telefon! Pod enega izmed klobukov smo skrili telefon in klobuke med sabo z(a)mešali! Tvoja naloga je, da odkriješ, pod katerim klobukom je skrit telefon. Začeli bomo enostavno, s tremi klobuki, nadaljevali pa … vse dokler zmoreš! Z malo sreče lahko na koncu telefon HTC Wildfire dobiš za vedno. Misliš, da si pripravljen? Gremo!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.