Politussovi dogodki v marcu

Razstava, filmski veèer, akcija zbiranja pomoèi, motivacijski vikend in ¹e kaj…

1. Razstava: maj 68′

Polituss vas v sredo, 11.3.2009 ob 15.00, vabi na razstavo plakatov o maju 68′ v Parizu in o študentskem gibanju 68-72 v Ljubljani. Razstava se odvija v Mednarodnem grafiènem likovnem centru v Ljubljani. Po razstavi nas bo popeljala koordinatorka razstave kustosinja Mirjam Behek.

Cena: 2 eur

Prijave na: eva.brumec@gmail.com

Veè: http://www.mglc-lj.si/slo/index.htm

2. Filmski veèer in akcija zbiranja pomoèi za zavetišèe za ¾ivali

V torek, 17.3.2009 ob 19.00 vas vabimo v predavalnico 2, na ogled filma Earthlings. Dokumentarec govori o krutem odnosu ljudi do ¾ivali. Pred filmom bo imela na to temo kratek komentar Maja Kos iz Društva za zašèito ¾ivali.

Veè o filmu na: http://www.imdb.com/title/tt0358456/

Takoj naslednji dan, 18.3.2009, se bo na FDVju pred predavalnico 1, odvijala zbiralna akcija za zavetišèa za ¾ivali. Od 10.00 do 16.00 boste lahko prispevali nujne potrebšèine: hrano, odeje, igraèe, povodce, posode za hrano ipd.

3. Politussov motivacijski vikend v Radencih v Beli Krajini

®eliš podrobneje spoznati strukturo in delovanje Študentskega politološkega društva POLITUSS? Bi rad izvedel/a, kako se oblikujejo ideje in naèrtujejo aktivnosti društva? Imaš morda ¾eljo po aktivnem sodelovanju v društvu?

Odgovore na ta in ostala vprašanja boš lahko pridobil/a z udele¾bo na Polituss-ovem MOTIVACIJSKEM VIKENDU, ki se bo odvijal med 27. in 29. marcem 2009 v domu CŠOD Radenci.

V mirnem in prijetnem okolju reke Kolpe, bomo skušali preko razliènih delavnic pridobiti nove izkušnje iz podroèja team buildinga, motivacije in retorike.

Cena je 23 EUR in vkljuèuje 2x polni penzion.

Ker je število prostih mest omejeno, vse zainteresirane vabimo da, se èimprej prijavijo na polituss.info@gmail.com.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.