Poletna univerza

Mednarodni študentski društvi Aegee-Ljubljana in Aegee-Pécs prirejata poletno univerzo Sleepless nights from Pannonia to Adriatic, ki bo potekala od 22.7. do 5.8.2011.

Prvi teden bodo udeleženci iz cele Evrope preživeli na Madžarskem, kjer jih čakajo razni ogledi madžarskih mest, kopanje v termah Harkány Spa  in divje preplesane poletne noči. Učili se bodo madžarščine, njihovih tradicionalnih plesov, preizkušali tipično madžarsko hrano ter pili Palinko. Popeljani bodo v svet mediteranskih vinskih kleti, kjer bodo preizkušali njihova prvovrstna vina, v pivovarni pa se bodo poučili o tem, kako se pripravi pivo (potem se lahko priprave lotijo kar doma). Ko se bodo dodobra naužili madžarskih dobrot jih bo v začetku drugega tedna pot zanesla proti Ljubljani, kjer jim bomo razkazali naše staro Ljubljansko mestno jedro ter utrip nočnega življenja. Popeljali jih bomo na Gorenjsko in Primorsko ter jim razkazali znamenitosti obeh zelo raznolikih, a čudovito unikatnih pokrajin. Občudovali bomo tudi lepote Bleda, obiskali Sveto jamo, se kopali v Jadranskem morju ter se odpravili na kulinarično-panoramski izlet z ladjico. Študente bomo poizkusili naučiti tudi slovenskega jezika ter jim seznaniti z našim načinom življenja. Slovenija bo torej gostila Evropo v malem, mladi radovedneži pa bodo domov odšli polni novih poznanstev in nepozabnih izkušenj, ki se jih dobo spominjali še vrsto let.
Si tudi ti želiš udeležiti tovrstnih mednarodnih dogodkov, skleniti nova poznanstva izven slovenskih meja, zmagovati na različnih športnih aktivnosti in se neizmerno zabavati? Obišči spletno mesto AEGEE Slovenije in se udeleži podobnih mednarodnih dogodkov  tudi ti!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.