Poletna Splash Pokovka 2010 uspešna

Največji osvežilno vroč elektronski dogodek tega poletja je bila nedvomno Poletna Splah Pokovka, ki je pred dnevi pokala v Tolminu, na idilični lokaciji med rekama Sočo in Tolminko. V dveh dneh je Pokovka gostila več kot 50 didžejev, ki so več tisoč glavo množico zabavali na kar treh plesiščih.

Vzporedno s plesno zabavo so bile organizirane tudi kreativne delavnice na temo glasbene produkcije, dj meetinga, drog in vožnje, ter založništva, ki so vse naletele na izjemen odziv. Velik uspeh je doživela tudi PSP filmska matineja, katero je pospremil tudi največji »after party« s piknikom. Poskrbljeno je bilo tudi za brezplačno taborjenje in športne aktivnosti, najbolj pogumni pa so čofotali v kristalno čisti in hladni Soči, ki je osvežila vroča in prepotena telesa obiskovalcev, ki so dolge ure uživali v plesnih ritmih.
 
Glavna zvezda Poletne Splash Pokovke je bil didžej Marko Miličeviæ aka Gramophonedzie, srbski veteran s petnajstletnimi izkušnjami, ki osvaja svetovne glasbene lestvice s hitom Why Don’t You. Pokovka pa je pokala tudi s pomočjo artistov, kot so Veztax, Andrew Technique, Ian F., Psiho, Alex Long, Aleksij, Robert G. Roy, Symann in številnih drugih odmevnih domačih in tujih imenih iz petih držav, ob katerih je bil še tako zahteven slušatelj sodobne elektronike potešen do največje mere.

Po Poletni Splash Pokovki je v načrtu že najbolj noro silvestrovanje v prestolnici, kjer se bo odvila naslednja POKOVKA, ki bo še bolj pokala kot lanska, ki se je odvijala na Gospodarskem razstavišču in je bila razprodana že nekaj dni pred dogodkom.

 
Foto: Iztok MedjaKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.