Poletje z AIESECom

Še ne veš kaj boš počel čez poletje? Pri AIESECU ti ponujajo kup odličnih idej za poletne prakse.

Trenutno v AIESEC-u aktivno iščejo mlade, ambiciozne študente, ki bi z njimi odšli na prakso čez
poletje. Poletje, sonce, morje, prijatelji, hladna pijača in senčka! Se to sliši dovolj vznemerljivo? Pod imenom SUN – X09 "Change this summer" se skriva neomejena možnost praks v tujini, ki so odlična priložnost za pridobitev mednarodnih izkušenj med poletnimi počitnicami.  Poletna AIESEC praksa ti omogoča razvoj tvojih osebnih sposobnostih, spoznavanje različnih kultur in poklicev. Preživeti nekaj tednov v eni izmed držav Vzhodne Evrope, Azije ali Afrike je najboljši način spoznavanja realnosti in kulture posamezne države.
Seveda je tukaj vedno tudi priložnost za izboljšanje angleškega jezika in jezika države v kateri se nahajate. Turčija, Češka, Malezija, Indija in države Afrike… Mmmm… Se sliši zanimivo, a ne?

 

Po mojem mnenju je ob takih priložnostih težko ostati ravnodušen. V AIESEC-u se res trudijo, da mladim vedno ponujajo morje priložnosti, ki bodo pregnale njihovo pomladno utrujenost in jih prepričale, da zaplavajo v njih in se nato posončijo na sijajnih rezultatih tako z vidika osebnega kot profesionalnega razvoja. Torej kaj še čakaš? Klikni na njihovo spletno stran http://www.aiesec.org/slovenia/ljubljana/
in zaplavaj v morje priložnosti, obvezno pa si tudi poglej link najnovejšega videa na http://www.shrani.si/?2Y/1q/B52B5H4/aiesec-sun-x092.wmv!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.