Poletje na Študentariji

Vroče poletje je pred nami, vendar pa bo ekipa Študentarije tudi v poletnih mesecih skrbela za vas.

Vroče poletje, ki ga sicer hladijo večerne plohe je že pred nami. Vsako se začne s pozdravom in tudi letos ni bila izjema. Začetek so zaznamovali tudi drugi spektakli, med drugim so pri nas gostovali ameriški Me First And The Gimme Gimmes, naše sosede sta obiskala David Morales in David Guetta, nas pa ni pustil ravnodušne kontroverzni Marilyn Manson. Vse to in še veliko več si lahko ogledate v Galeriji Študentarije, kjer bodo naši fotografi in novinarji za vas pripravljali presenečanja in zanimive reportaže iz slovenskih in hrvaških klubov, s koncertov in drugih dogajanj. Da pa poleti ne bi bili zgubljeni je tu seveda Napovednik Študentarije,, kjer boste zvedeli, kje vas čakajo dobri žuri.

No tisti, ki mislite, da je september še kako blizu si pripravite zapiske za jesenske roke ali pa počistite svoj disk in pošljite svoje. Če boste veliko več delali in se manj zabavali, se vseeno po naporni službi lahko kratkočasite na forumu Študentarije, si pripravite večerjo s pomočjo študentskih kuharskih receptov ali pa preberete zanimivo novico.

Po vročem poletju prihaja še bolj vroča jesen. Verjemite!
Srečno poletje 2007,
vaša ekipa ŠtudentarijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.