Poletje na Študentariji

Vroče poletje je pred nami, vendar pa bo ekipa Študentarije tudi v poletnih mesecih skrbela za vas.

Vroče poletje, ki ga sicer hladijo večerne plohe je že pred nami. Vsako se začne s pozdravom in tudi letos ni bila izjema. Začetek so zaznamovali tudi drugi spektakli, med drugim so pri nas gostovali ameriški Me First And The Gimme Gimmes, naše sosede sta obiskala David Morales in David Guetta, nas pa ni pustil ravnodušne kontroverzni Marilyn Manson. Vse to in še veliko več si lahko ogledate v Galeriji Študentarije, kjer bodo naši fotografi in novinarji za vas pripravljali presenečanja in zanimive reportaže iz slovenskih in hrvaških klubov, s koncertov in drugih dogajanj. Da pa poleti ne bi bili zgubljeni je tu seveda Napovednik Študentarije,, kjer boste zvedeli, kje vas čakajo dobri žuri.

No tisti, ki mislite, da je september še kako blizu si pripravite zapiske za jesenske roke ali pa počistite svoj disk in pošljite svoje. Če boste veliko več delali in se manj zabavali, se vseeno po naporni službi lahko kratkočasite na forumu Študentarije, si pripravite večerjo s pomočjo študentskih kuharskih receptov ali pa preberete zanimivo novico.

Po vročem poletju prihaja še bolj vroča jesen. Verjemite!
Srečno poletje 2007,
vaša ekipa ŠtudentarijeKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.