Poletje na delu v tujini?

Zakaj pa ne. Mednarodna organizacija AIESEC vas vabi, da se udeležite njihovega projekta poletnih del v tujini. Več o projektu si preberite v nadaljevanju.

Projekt omogoča študentom in mladim diplomantom do vključno 29. leta, da poletje preživijo v eni od držav centralne in vzhodne Evrope in delajo v tujem podjetju ali drugi organizaciji na področju managementa, razvojnih in izobraževalnih projektov. Prakse trajajo od dva do tri mesece ali celo štiri mesece. 

Management prakse so plačane in zajemajo dela s področij kot so marketing, finance, turizem, projektni management, trženje, raziskave trga, cen, konkurence, oglaševanje in podobno. Medtem pa dela na področju razvojnih in izobraževalnih projektov pa zajemajo dela kot so poučevanje v šolah, zbiranje sredstev za razvojne projekte, vodenje delavnic in več.

Prenesite in pošljite prijavnico
Vse kar morate narediti je, da si s njihove spletne strani prenesete prijavnico in jim jo pošljete. Obveščeni boste o datumu razgovora in testov angleščine. Če boste oboje opravili s pozitivno oceno, boste glede na vaše želje in profil prejeli tri opise del v podjetjih ali drugih organizacijah, od katerih si boste izbrali tisto, ki vam bo najbolj ustrezala. Rok za prijavo je 25. junij, zato ne zamudite. Več informacij in prijavah pridobite na spletni strani projekta.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.