Pogovorite se s hišnim ljubljenčkom

Skrajni čas je, da začnete razumeti svoje hišne ljubljenčke, zato se z mlajšimi brati ali sestrami odpravite na Dunaj, kjer so pripravil mesečne delavnice za tolmačenje govorice hišnih ljubljenčkov.

Za tiste, ki želijo razumeti, kaj jim sporočajo njihovi hišni ljubljenčki, je dunajski živalski vrt Schoenbrunn pripravil mesečne delavnice za “tolmačenje” govorice hišnih ljubljenčkov. Delavnice se bodo začele junija in so namenjene otrokom med petim in 12. letom, ki želijo spoznati govorico telesa svojega ljubljenca, je dejala organizatorka delavnic Roswitha Zink in dodala, da nam živali s svojo govorico telesa sporočajo o svojem strahu, zdravju ali potrebah. “Če se dotaknem zajca, ta otrpne, ker ne mara, da ga se dotikam, lahko pa pomeni tudi, da umira od strahu. ®elimo, da otroci spoznajo to razliko,” pravi Zinkova. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.