Pogovorite se s hišnim ljubljenčkom

Skrajni čas je, da začnete razumeti svoje hišne ljubljenčke, zato se z mlajšimi brati ali sestrami odpravite na Dunaj, kjer so pripravil mesečne delavnice za tolmačenje govorice hišnih ljubljenčkov.

Za tiste, ki želijo razumeti, kaj jim sporočajo njihovi hišni ljubljenčki, je dunajski živalski vrt Schoenbrunn pripravil mesečne delavnice za “tolmačenje” govorice hišnih ljubljenčkov. Delavnice se bodo začele junija in so namenjene otrokom med petim in 12. letom, ki želijo spoznati govorico telesa svojega ljubljenca, je dejala organizatorka delavnic Roswitha Zink in dodala, da nam živali s svojo govorico telesa sporočajo o svojem strahu, zdravju ali potrebah. “Če se dotaknem zajca, ta otrpne, ker ne mara, da ga se dotikam, lahko pa pomeni tudi, da umira od strahu. ®elimo, da otroci spoznajo to razliko,” pravi Zinkova. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.