Pogovorite se s hišnim ljubljenčkom

Skrajni čas je, da začnete razumeti svoje hišne ljubljenčke, zato se z mlajšimi brati ali sestrami odpravite na Dunaj, kjer so pripravil mesečne delavnice za tolmačenje govorice hišnih ljubljenčkov.

Za tiste, ki želijo razumeti, kaj jim sporočajo njihovi hišni ljubljenčki, je dunajski živalski vrt Schoenbrunn pripravil mesečne delavnice za “tolmačenje” govorice hišnih ljubljenčkov. Delavnice se bodo začele junija in so namenjene otrokom med petim in 12. letom, ki želijo spoznati govorico telesa svojega ljubljenca, je dejala organizatorka delavnic Roswitha Zink in dodala, da nam živali s svojo govorico telesa sporočajo o svojem strahu, zdravju ali potrebah. “Če se dotaknem zajca, ta otrpne, ker ne mara, da ga se dotikam, lahko pa pomeni tudi, da umira od strahu. ®elimo, da otroci spoznajo to razliko,” pravi Zinkova. (STA)Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.