Podjetniški mesec na FUDŠ

Pod okriljem Fakultete za uporabne družbene študije v Novi Gorici in Kariernega centra FUDŠ bo meseca maja potekal Podjetniški mesec na FUDŠ.

Na prvem dogodkuv torek 5. maja 2015 ob 14.00 uri na Gregorčičevi 19 v Novi Gorici, boste spoznali prave podjetniške ideje! Predstavili bomo nove in sveže ideje s tekmovanja POPRI in ideje, ki že dolgo pišejo uspešne podjetniške zgodbe. Vabljeni tudi na okroglo mizo “Skok v podjetništvo”.

Drugi večerv torek 12. maja 2015 ob 18.00 uri, bo potekal v sproščenem vzdušju Goriške knjižnice Franceta Bevka. Na akademskem večeru “Na kakšen način že med študijem postati iskan kader?” bomo spoznali, kako si študenti sami lahko kreirajo svojo poklicno pot in si zagotovijo subtilnejši prehod iz študentskih klopi na trg dela.

Z naslednjim dogodkom se spuščamo na področje socialnega podjetništva, ki je v Sloveniji še vedno v povojih. 21. maja 2015 ob 18. uri si bomo ogledali enega od 58 podjetij, ki so registrirana kot socialno podjetje. Dogajanje se ta dan seli v Ljubljano na Trubarjevo 56 – v Skuhno. Pogovarjali se bomo tudi z dr. Dejanom Jelovacem, ki je redni profesor in znanstveni raziskovalec poslovne etike, organizacijskih znanosti in podjetništva.

Z zadnjim večerom »Socialno podjetništvo in družbena odgovornost«, 26. maja 2015 ob 18. uri na Gregorčičevi 19 v Novi Gorici, pa želimo pokazati, da podjetništvo ni zgolj le ustvarjanje profita, ampak je lahko še veliko več. Ekvilib Inštitut, ki se aktivno ukvarja tudi z družbeno odgovornostjo, nam bo predstavil sam koncept družbene odgovornosti, širši družbeni okvir, zaradi katerega je družbena odgovornost pomembna, ter dobre prakse s tega področja.

Več informacij o dogodkih na www.fuds.siKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.