Podjetje Coca-Cola HBC Slovenija išče mlade talente!

Podjetje Coca-Cola HBC Slovenija že drugo leto zapored začenja s programom za razvoj mladih strokovnjakov pod imenom Career from the bottle!

»Tudi sama sem svojo kariero začela kot pripravnica v sklopu takšnega programa in še vedno se spominjam tega občutka – vsak dan je bil izpolnjen z učenjem in vsak vodja je kot pravi modrec z menoj delil svoje znanje. Počutim se počaščeno, da sem imela priložnost začeti kariero v takšnem programu, v svoji novi vlogi pa se veselim, da bom lahko zaželela dobrodošlico novemu naraščaju pripravnikov v sklopu programa Career from the bottle! Namen programa je, da pripravnikom nudi znanje o poslovanju, možnost pridobivanja izkušenj in oblikuje njihov način razmišljanja, da bi lahko bili v prihodnosti pripravljeni prevzeti vodilna mesta. Iščemo nov naraščaj vodij, katerih glavna naloga bo dolgoročno ustvarjanje trajne rasti.«

Kiriaki Kritidi, direktorica Oddelka za upravljanje s človeškimi viri

Podjetje Coca-Cola HBC Slovenija je odprlo natečaj za pripravnike, s katerim je mladim strokovnjakom in diplomantom omogočen pospešen razvoj kariere proti vodilnim položajem v podjetju. Program Career from the bottle traja dve leti, v katerih imajo pripravniki priložnost delati na projektih, ki so strateškega pomena za podjetje, se učiti v mednarodnem okolju in izvajati lastne zamisli. Pripravniki istočasno začnejo z delom v vseh 28 državah, v katerih posluje podjetje Coca-Cola Hellenic, ki je eno največjih polnilcev družbe Coca-Cola Company na svetu.

»Vodilna misel programa je, da mladi talenti, ki postanejo del naše ekipe, delajo v okolju, v katerem lahko v celoti pokažejo svoj potencial. Ravno na ta način, ob podpori vodstva, mentorjev in sodelavcev, z mladimi ohranjamo rast in gradimo prihodnost ter jih želimo videti na vodilnih položajih v naslednjih nekaj letih.«

Martina Batalija, strokovna sodelavka za razvoj talentov

Kako lahko začnete svojo kariero s pomočjo programa Career from the bottle? Izčrpen opis postopka izbire kandidatov in celotnega programa lahko najdete na spletni strani www.fromthebottle.careers/sl. Možnost prijave na natečaj ni omejena s smerjo izobrazbe, vendar pa je letos natečaj bolj usmerjen na tiste, ki so motivirani za delo v Oddelku za prodajo in Oddelku za proizvodnjo s posebnim poudarkom na kandidatih s strojno izobrazbo. Prijave so odprte do 7. avgusta.

»Zagotovo je največja prednost programa ta, da krožiš po oddelkih in deliš znanje ne samo z zaposlenimi na različnih položajih, ampak tudi z ljudmi iz različnih držav. To je priložnost, ki jo imajo le redki v prvem letu delovanja v podjetju Coca-Cola Hellenic. Poleg vseh neprecenljivih strokovnih informacij, ki sem jih dobila tekom leta, so morda še bolj vredna prijateljstva, ki so se v tem času stkala Da povzamem NEPRECENLJIVA IZKUŠNJA.«

Katarina Jenko, strokovna sodelavka na področju za neposredno konzumacijo, udeleženka programa Career from the bottleKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Umek

Podarjamo 2 vstopnici za žur z Umekom, ki se bo 21.12. odvijal v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Cocoon – Sven Vath

Podarjamo 2 vstopnici za žur s Sven Vathom, ki se bo odvijal 16.11. v Kurzschlussu. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki bi se ti ta večer pridružila!


Spremeni besedo.