Podeljene nagrade Guest Star 06

Podeljene so bile nagrade Guest Star 2006 – tuje osebnosti leta 2006 v Sloveniji, ki jih časopis The Slovenia Times in Radio Slovenia International podeljujeta v Sloveniji živečim tujcem.

Guest Star je projekt, s katerim časopis The Slovenia Times in Radio Slovenia International v sodelovanju s partnerji izpostavljata tiste tuje osebnosti med nami, ki s svojimi talenti in osebnostmi pomembno prispevajo k razvoju in odprtosti slovenske družbe.

Namen akcije je slovensko javnost zbližati z ljudmi, ki niso naših korenin, vendar so se odločili, da zaživijo med nami. Tako nam pomagajo ustvariti moderno in svetovljansko družbo, ki jo poleg lastne kulturne dediščine in identitete bogati tudi sobivanje z drugimi narodi. V svetu, ki vsak dan postaja manjši, so mednarodni odnosi vse bolj pomembni, tujci med nami pa s svojim življenjem in delovanjem koristijo tako Sloveniji kot državi iz katere izhajajo.

Letošnji nagrajenci so Michel Obenga (kultura), Merlene Ottey (šport), Andreas Maierhofer (gospodarstvo) in Jean-Louis Mignot (diplomacija).Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

MotörCity 2018

Podarjamo 2x1 vstopnico za letošnji MotörCity 2018! Spodaj vpiši svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kje se bo odvijal uradni Warm Up party festivala MotörCity?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za letošnji Ultra Europe 2018 v Splitu! Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor dopiši ime, priimek in email osebe, ki jo boš povabil/a zraven, v kolikor osvojiš 2 vstopnici!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Fuksi 2018

Podarjamo 2x2 vstopnici za festival Fuksi. Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor zapiši ime in priimek osebe, ki ji podariš drugo vstopnico ter za kateri dan festivala! Sodelujejo lahko samo polnoletne osebe.


Spremeni besedo.