Podeljene nagrade Guest Star 06

Podeljene so bile nagrade Guest Star 2006 – tuje osebnosti leta 2006 v Sloveniji, ki jih časopis The Slovenia Times in Radio Slovenia International podeljujeta v Sloveniji živečim tujcem.

Guest Star je projekt, s katerim časopis The Slovenia Times in Radio Slovenia International v sodelovanju s partnerji izpostavljata tiste tuje osebnosti med nami, ki s svojimi talenti in osebnostmi pomembno prispevajo k razvoju in odprtosti slovenske družbe.

Namen akcije je slovensko javnost zbližati z ljudmi, ki niso naših korenin, vendar so se odločili, da zaživijo med nami. Tako nam pomagajo ustvariti moderno in svetovljansko družbo, ki jo poleg lastne kulturne dediščine in identitete bogati tudi sobivanje z drugimi narodi. V svetu, ki vsak dan postaja manjši, so mednarodni odnosi vse bolj pomembni, tujci med nami pa s svojim življenjem in delovanjem koristijo tako Sloveniji kot državi iz katere izhajajo.

Letošnji nagrajenci so Michel Obenga (kultura), Merlene Ottey (šport), Andreas Maierhofer (gospodarstvo) in Jean-Louis Mignot (diplomacija).Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.