Podeljene nagrade Guest Star 06

Podeljene so bile nagrade Guest Star 2006 – tuje osebnosti leta 2006 v Sloveniji, ki jih časopis The Slovenia Times in Radio Slovenia International podeljujeta v Sloveniji živečim tujcem.

Guest Star je projekt, s katerim časopis The Slovenia Times in Radio Slovenia International v sodelovanju s partnerji izpostavljata tiste tuje osebnosti med nami, ki s svojimi talenti in osebnostmi pomembno prispevajo k razvoju in odprtosti slovenske družbe.

Namen akcije je slovensko javnost zbližati z ljudmi, ki niso naših korenin, vendar so se odločili, da zaživijo med nami. Tako nam pomagajo ustvariti moderno in svetovljansko družbo, ki jo poleg lastne kulturne dediščine in identitete bogati tudi sobivanje z drugimi narodi. V svetu, ki vsak dan postaja manjši, so mednarodni odnosi vse bolj pomembni, tujci med nami pa s svojim življenjem in delovanjem koristijo tako Sloveniji kot državi iz katere izhajajo.

Letošnji nagrajenci so Michel Obenga (kultura), Merlene Ottey (šport), Andreas Maierhofer (gospodarstvo) in Jean-Louis Mignot (diplomacija).Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.