Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Podarjamo CD in karto za K4: Gibanico

Ikonični ljubljanski Klub K4 je v sklopu rezidence Gibanica, ki je poligon za predstavitev svežih domačih glasbenih in drugih ustvarjalcev, izdal kompilacijo s svežo domačo podtalno elektroniko ‘K4: Gibanica’.

Žirija je med preko 70 avtorskimi izdelki izbrala 14 sklad izpod rok 16 avtorjev. Kot so pojasnili je projekt namenjen predstavitvi svežih domačih ustvarjalcev v polju avantgardnih elektronskih in urbanih žanrov. Na cedeju so tako zbrani glasbeniki, ki se giblje med ambient-chilloutom, bassom, housom, tehnom in hardcore tehnom.

Na kompilaciji ‘K4: Gibanica’ so prvo priložnost dobili Bossu, Bad Lark, Mitac, Skull Basher, Ikas (Rokko & Rourus) ter Utti. Ob njih pa boste lahko slišati tudi, kaj so svežega zložili Vid Vai, Mind Machines, Softskinson, Freeverse, Wichiwaka, Tion, Some1else in Blaž Pavlica. Za zaključni miks je poskrbel Iztok Turk.

 

 

Kompilacijo ‘K4: Gibanica’, ki je izšla v nakladi 300 cedejev, lahko kupite v Klubu K4 in Centralni postaji za 5 eur, znesek pa je v celoti namenjen pokrivanju stroškov projekta in podpori mladim ustvarjalcem.

Druga polovica izbranih ustvarjalcev se bo v Štirki za mikserji v živo predstavila v petek, 16. decembra, mi pa bomo nekomu med vami podelili kompilacijo ‘K4: Gibanica’ ter vstopnico za dogodek.

Več o dogodku: www.facebook.com/events/1702763276706951/
Gibanica Minimix (od 35:00): http://4d.rtvslo.si/arhiv/rush-hour/174438418

Povezava do nagradne igre: https://www.studentarija.net/event/k4-gibanica/