Podarjamo 2 vstopnici za Dance Republic!

Postani član Infsocene na Facebooku in sodeluj v žrebu za eno od dveh brezplačnih vstopnic za dogodek Dance Revolution – Revelation, ki se bo odvijal 24.6. na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in na katerem bo med drugim nastopil glasbeni arhitekt Paul Van Dyk.

Postani fan Infoscene na Facebooku na tem naslovu, povabi v skupino vse svoje prijatelje, nato pa pošlji email z naslovom "revelation" na nagradna@studentarija.net in pripiši naslednje podatke:
 
- Ime in priimek
- Naslov
- Telefonska številka
- Imena vsaj 3 prijateljev, ki si jih povabil/a v skupino Infoscena na Facebooku
 
Nagradna igra se zaključi 16.6., ko bomo izžrebali 2 nagrajenca, ki bosta prejela brezplačno vstopnico za ta dogodek. Nagrajenca bosta o nagradi in njenem prevzemu obveščena po emailu.
 Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.