Po novem skladovi krediti tudi za študij doma

Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije po novem poleg ugodnih kreditov za študij v tujini ponuja tudi ugodne kredite za študij v Republiki Sloveniji.

Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije je danes, 4. decembra 2009, na svojih spletnih straneh www.sklad-kadri.si in v Uradnem listu RS št. 98/09 objavil spremembo javnega razpisa študijskih kreditov, ki jih lahko kandidati po novem pridobijo ne le za študij v tujini, ampak tudi za študij v Republiki Sloveniji.

Skladovi krediti so izjemno ugodni, saj se v skladu z razpisom podeljujejo brez stroškov odobritve v višini od 4.000 do 21.000 EUR s fiksno letno obrestno mero 4,9 %, po zaključku študija pa imajo kreditojemalci možnost enoletnega odloga vračanja.

Javni sklad Republike Slovenije za razvoj kadrov in štipendije podeljuje študijske kredite v sodelovanju z Deželno banko Slovenije, d.d. za dodiplomski in podiplomski študij za financiranje šolnine in življenjskih stroškov.

Kandidat za pridobitev študijskega kredita mora biti državljan Republike Slovenije in imeti stalno bivališče v Republiki Sloveniji ter biti sprejet ali vpisan na izobraževanje v okviru javno veljavnega (akreditiranega) študijskega programa na javno veljavno (akreditirano) domačo ali tujo izobraževalno institucijo in mora na tem študiju pridobiti javno veljavno diplomo.

Rok za prijavo na skladov razpis študijskih kreditov je 2. julij 2010 oziroma do podelitve kreditov v vrednosti 1.250.000 EUR.

Sklad bo vloge kandidatov pregledal in kandidate po potrebi pozval k dopolnitvi. Popolna vloga bo posredovana v odobravanje na banko, ki bo o dodelitvi kredita dokončno odločila.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.