Peticija – študentski boni

Če se ne strinjate s povišanjem cen študentskih bonov podpišite peticijo!

Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU v Ljubljani) je zaskrbljena zaradi občutne podražitve bonov za študentsko prehrano. Ker nima neposrednega vpliva na oblikovanje cen študentskih bonov, predlaga dvig državne subvencije za študentski obrok.

ŠOU v Ljubljani zato študente poziva k podpisu peticije za čimprejšnji dvig subvencije za študentsko prehrano. Študentje jo lahko podpišejo na vseh prodajnih mestih bonov za študentsko prehrano ŠOU v Ljubljani ter na fakultetah Univerze v Ljubljani in samostojnih visokošolskih zavodih.

David Božič, študentski minister za socialo in zdravstvo ŠOU v Ljubljani: »S podpisom peticije lahko študentje izrazijo svoje nezadovoljstvo nad zvišanjem cen študentske prehrane in od države zahtevajo, da z dvigom subvencije študentom omogoči prehranjevanje po sprejemljivih cenah.«

Povprečna cena bona za študentsko prehrano na področju, ki ga pokriva ŠOU v Ljubljani, se je s 1. januarjem 2009 namreč dvignila kar za 0,80 evra, torej z 2 evrov na 2,80 evra.

David Božič pravi, da kljub temu, da je bila podražitev študentskih bonov pričakovana, saj se cene študentskih bonov v zadnjih dveh letih dejansko niso spremenile, se jim zdi tako velik skok cen nesprejemljiv.

Kontaktna oseba: David Božič, študentski minister za socialo in zdravstvo ŠOU v Ljubljani, 031 644 768.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.