Peščeni grad

Ali je moč razumeti moške, ki jih "pozitivna diskriminacija" moti? Je moč razumeti moške, ki jih moti apriorno "izenačevanje z ženskami" ? Seveda – s prijatelji ste se igrali v peskovniku in gradili "peščeni grad" in še preden ste ga končali, se je v vašem "delokrogu" pojavilo dekle, ki se je "želelo igrati" z vami in na koncu pobrati enake zasluge za podobo "peščenega gradu". Ali je moč razumeti "feministke" in "majhna dekleta" v njih, ki se preprosto "želijo igrati" ? Seveda.
Toda, mar ne jemljemo oboji tega "peščenega gradu" vsaj nekoliko preveč resno?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Magnifico – Kranj

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Magnifica v Kranju! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Koliko avtorskih plošč je v svoji karieri izdal Magnifico?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

AntiValentinovo

Podarjamo 2 vstopnici za koncert AntiValentinovo v Cvetličarni in album Eda Maajke "Put u plus"! Spodaj izpolnite svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Kaj pravi Vojko V, ko mu v trgovini natehtajo 16dg mortadele namesto 15dg?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Mando Diao

Podarjamo 2 vstopnici za koncert Mando Diao v Cvetličarni! Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki se glasi: "Iz katere države izvira band Mando Diao?"


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Halloween ft. Prezioso & Marvin

Podarjamo 3x1 vstopnico za Halloween v Cvetličarni, kjer boste obujali spomine z dvojcem Prezioso & Marvin. Spodaj izpolni svoje podatke in odgovor na nagradno vprašanje, ki glasi: Navedi svoj najljubši komad dua Prezioso & Marvin.


Spremeni besedo.