Peščeni grad

Ali je moč razumeti moške, ki jih "pozitivna diskriminacija" moti? Je moč razumeti moške, ki jih moti apriorno "izenačevanje z ženskami" ? Seveda – s prijatelji ste se igrali v peskovniku in gradili "peščeni grad" in še preden ste ga končali, se je v vašem "delokrogu" pojavilo dekle, ki se je "želelo igrati" z vami in na koncu pobrati enake zasluge za podobo "peščenega gradu". Ali je moč razumeti "feministke" in "majhna dekleta" v njih, ki se preprosto "želijo igrati" ? Seveda.
Toda, mar ne jemljemo oboji tega "peščenega gradu" vsaj nekoliko preveč resno?!Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.