Pavzerji pozor!

Vsi, ki boste letos pavzirali si oglejte stran www.pavzer.si.

Vsi študentje, ki boste letos izgubili status in pavzirali si lahko ogledate spletno stran www.pavzer.si, kjer boste poleg koristnih informacij, ki jih potrebujete med pavziranjem, našli tudi ponudbe za delo. Dela so vsa prilagojena na največ eno leto, kolikor traja pavziranje.

Pavzerji namreč ne morejo več delati prek študentskega servisa ter izgubijo tudi marsikatero drugo ugodnost. Za več informacij obiščite www.pavzer.si.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.