Party eksplozija v Papayi

Festival MTV presents Godskitchen je v treh dneh obnorel kar 15.000 obiskovalcev plaže Zræe. Največji žurerji, Axwell, Steve Angelo in Sebastian Ingrosso so v sredo, 11. avgusta, odprli festival in poskrbeli za najboljši party tega poletja.

Švedske zastave so plapolale po klubu, iz zvočnikov pa so odmevali hiti kot so "One", "Leave The World Behind", "Bromance", "Hey Hey" in drugi. Udarni zaključek je pripadel Arnu Costu na After Beach Partyju in Above&Beyond, ki so festival zaključili v slogu najboljših.

Axwell je po nastopu povedal: »Party v Papayi definitivno spada med Top 10 nastopov naše kariere. Kakšna publika! Ne najdem besed. Vračamo se kmalu in hvala vsem za to res nepozabno noč!«

FESTIVAL TUBORG GREEN BEAT SE ZAČNE V SREDO

Zaključek letošnjega poletja pa šele prihaja. V sredo, 18. avgusta, bo najdražji DJ na planetu – Tiësto, odprl festival Tuborg Green Beat. Nizozemski DJ je že od prvega nastopa zaljubljen v Papayo in se vsako leto znova vrača. V četrtek, 19. avgusta, bo naravnost iz Miamija priletel Marcus Schulz, na petkov večer pa bo za ritme skrbel francoz Norman Doray. Dvom v uspeh zadnjega večera je odveč, saj se za mešalno mizo vrača Axwell. Če je s Swedih House Mafio navdušil že minulo sredo, potem bo sobota še boljša. Pripravite se na polivanje s šampanjcem in zaključek poletja 2010 v slogu najboljših.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.