Party agent Jure poroča

Posebni party agent Jure je do pred kratkim trpel vročino z asfalta in zdolgočasno mestno zatišje. Dokler se ni podal v raziskavo, kje lahko poceni najde dober žur in lušne bejbe. Preberite kako mu je uspelo.

Julij je tukaj, jaz pa do pred kratkim še brez ideje, kam na morje. Kriza. Vem samo to, da sem si želel nekam, kjer bo veliko mladih, kjer so zvečer beach partyji, kjer je lepa plaža za dnevno afret-party martinčkanje, kjer bodo luštne bejbike. Aha, pa seveda to, da ob tem ne bankrotiram… 

Meni nič tebi nič odsurfam na medmrežje in najdem zanimive ponudbe – med drugim na www.collegium.si ponudbo s Collegiumom na poletne počitnice že od 9,86€ na dan. Hah, ma ja, si mislim. Nato zagledam vrsto party destinacij, ki so tako rekoč še cenejše! In to za 7 ali 10 dni. Na party Pag/Novaljo že za 59€, na žurerski Krf že za 49€ in še mnogo drugih poletnih destinacij. Zanimivo. Obrnem telefon, pokličem nekaj frendov. Baje, da je žur z njimi na polno, eni so že rezervirali (a bi kdo še kdaj meni kaj povedal?!). Kul. Grem na Kersnikovo 5, rezerviram svoj žurerski teden. Face, še poletno darilo so mi dali. Fantje in dekleta, brez heca, toplo priporočam!

Party agent JureKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.