Party agent Jure poroča

Posebni party agent Jure je do pred kratkim trpel vročino z asfalta in zdolgočasno mestno zatišje. Dokler se ni podal v raziskavo, kje lahko poceni najde dober žur in lušne bejbe. Preberite kako mu je uspelo.

Julij je tukaj, jaz pa do pred kratkim še brez ideje, kam na morje. Kriza. Vem samo to, da sem si želel nekam, kjer bo veliko mladih, kjer so zvečer beach partyji, kjer je lepa plaža za dnevno afret-party martinčkanje, kjer bodo luštne bejbike. Aha, pa seveda to, da ob tem ne bankrotiram… 

Meni nič tebi nič odsurfam na medmrežje in najdem zanimive ponudbe – med drugim na www.collegium.si ponudbo s Collegiumom na poletne počitnice že od 9,86€ na dan. Hah, ma ja, si mislim. Nato zagledam vrsto party destinacij, ki so tako rekoč še cenejše! In to za 7 ali 10 dni. Na party Pag/Novaljo že za 59€, na žurerski Krf že za 49€ in še mnogo drugih poletnih destinacij. Zanimivo. Obrnem telefon, pokličem nekaj frendov. Baje, da je žur z njimi na polno, eni so že rezervirali (a bi kdo še kdaj meni kaj povedal?!). Kul. Grem na Kersnikovo 5, rezerviram svoj žurerski teden. Face, še poletno darilo so mi dali. Fantje in dekleta, brez heca, toplo priporočam!

Party agent JureKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.