Pariške rože

romantika :)

Fantje, namesto pravih rož, naredite puncam take rožice. Bo zelo vesela, sploh če je tisti teden v mesecu :)

Potrebujemo:

Testo:
30 dag moke
4 rumenjaki
15 dag margarine
3 žlice mleka
3 dag sladkorja
1 dag kvasa

Nadev:
sneg 4 beljakov
24 dag orehov
30 dag sladkorja

Priprava:

Vse sestavine morajo biti ogrete na sobno temperaturo.
Moko presejemo, dodamo rumenjake in margarino. V lonček damo kvas, mleko in sladkor ter pustimo nekaj časa stati. To dodamo moki, margarini in rumenjakom ter umesimo testo. Testo pokrijemo in ga pustimo stati, da vzhaja. Iz beljakov naredimo trd sneg, dodamo sladkor in nato še orehe, vse skupaj previdno premešamo. Vzhajano testo razvaljamo na prst debelo in ga namažemo z nadevom. Ko smo ga namazali, ga od vsake strani proti sredini zvijemo, tako, da dobimo na sredini dvojni zvitek, ki ga nato narežemo na kolobarje. Pekač namažemo z margarino in pečemo tako dolgo, da dobi pecivo lepo rumeno barvo.Komentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Pimped out

Podarjamo 2 vstopnici za letošnji Pimped out - trap dogodek poletja! Spodaj izpolni spodnje podatke in v polje za odgovor navedi ime in priimek osebe, ki bi jo povabil/a zraven.


Spremeni besedo.


Nagradne igre

Ultra Europe 2019

Podarjamo 3 vstopnice za letošnji Ultra Europe festival, ki se bo odvijal v Splitu med 12. in 14.7. Izpolni spodaj svoje podatke in v polje za odgovor dopiši zakaj si ravno TI zaslužiš prejeti brezplačno vstopnico!


Spremeni besedo.


Nagradne igre

5. Tušev tek barv

Podarjamo 2 majici "Tušev tek barv": Spodaj izpolni svoje podatke in v polje za odgovor pripiši velikost majice (S/M/L) in naslov na katero jo lahko pošljemo, v kolikor te izžrebamo!


Spremeni besedo.