Papaya Day&Night festival navdušil!

Vrhunska organizacija, nepozabna zabava do jutra in najboljši možni uvod v letošnje poletje so tiste stvari, po katerih si bomo zagovotovo zapomnili prvega od letošnjih festivalov v Papayi.

Festival se je začel v sredo 15.7. z nastopom največje zvezde festivala – legendarnim Paul Van Dykom, ki je nekaj minut po ekskluzivnem fotografiranju za Študentarijo v plesno vročico zajel 4500 obiskovalcev Papaye ter z odličnim nastopom poskrbel, da je večina obiskovalcev klub zapustila šele takrat, ko je bilo sonce že visoko na nebu. ®ur ob sončnem vzhodu je v Papayi res pravo doživetje in zagotovo eden od zaščitnih znakov festivala.
Tudi v četrtek 16.7. počivanje ni bilo na urniku, saj se je after beach party začel že ob 16h in končal skupaj s sončnim zahodom. Zvečer pa je publiko obnorel Funkerman, ki je nadomestil Groove Armado, katera je odpovedala celotno evropsko turnejo. Simpatični in nasmejani Nizozemec je bil zagotovo največje odkritje celotnega festivala za večino obiskovalcev, sam pa je bil, prav tako kot Paul Van Dyk, očaran nad atmosfero v Papayi in je izrazil upanje, da pride v Papayo tudi naslednje leto.
Po novem after beach partyju v petek je sledil nastop Sharama iz Deep Dish. Čeprav pred nastopi ponavadi daje vtis sramežljivega in zadržanega človeka je njegova glasba vse prej kot to. Še enkrat več je Papayo »zapirala« velika množica ljudi, kljub temu, da je zabavi sledil še veliki finale – sobotna celodnevna zabava s Freemasonsi na after beach partyju in večerni nastop Barbare Tucker in skupine Playone. Prav vsi so že stari znanci (in oboževalci) Papaye in po pričakovanjih je Papaya v soboto pokala po šivih.
Skoraj polovica Slovencev 

Organizatorji festivala so tudi letos zabeležili porast števila obiskovalcev, od tega je skoraj polovica Slovencev. Festival Papaya Day & Night pa je postal tudi v pravem pomenu internacionalen, saj je bilo vstopnice mogoče kupiti v kar 50 državah po svetu.

Posebno želimo omeniti neverjetno sproščeno in prijateljsko vzdušje na festivalu, kjer se je zagotovo rodilo stotine novih prijateljstev. Lahko rečemo, da smo mladi v teh 4 dneh zagradili toliko novih mostov, da jih naši (in tuji) politiki kljub velikemu trudu v naslednjih 12 mesecih ne bodo uspeli podreti.

Kaj še sledi? 

Prav vsem obiskovalcem lahko garantiramo odlično zabavo, v kolikor bodo letos še obiskali klub Papaya, za to pa bo kar še nekaj priložnosti, saj v letošnjem letu Papayo med drugimi obiščejo tudi Armin van Buuren (30.7.), Tiesto(5.8.) v sklopu MTV Clubbing zone-a ter Eric Prydz (13.8.) in Pete Tong(15.8.) med Tuborg Green Beat festivalom.

Ostale fotografije s festivala pa si že lahko ogledate v Infosceni.
Tekst: Damir Vidan & Luka Lieber
Foto: Damir VidanKomentarji

Za komentiranje dogodka se moraš prijaviti preko obrazca na vrhu strani ali rdečega gumba FB connect

Naključne vsebine
Nagradne igre

Antivalentinovo #2

Podarjamo skupno 4 vstopnice za Antivalentinovo #2, po dve za vsak dan. Vse, kar moraš storiti, je da izpolniš obrazec in v prostor za odgovor zapišeš za kateri dan želiš vstopnici ter koga pripelješ s seboj.


Spremeni besedo.