Infoscena priporoča

zalagasper / Kino Šiška

Fotogalerije

Fotke z žurov, koncertov in festivalov

Klubi

Glasuj za svoj najljubši klub v Sloveniji

Fotografi

Predstavitev uradnih fotografov Infoscene

Papaya Day & Night – NAGRADNA IGRA

2 sreèna nagrajenca bomo nagradili z 2 brezplaènima vstopnicama za leto¹nji Day & Night festival, ki bo v Papayi potekal od 14.7. do 17.7. in na katerem bodo med drugimi nastopili Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Funkerman in Calvin Harris!

Podarjamo 2 vstopnici za festival Day & Night! Pošlji svoje kontaktne podatke na nagradna@studentarija.net in sodeluj v žrebu za vstopnice. Nagradna igra se zakljuèi 1.7.2010, nagrajenca pa bosta o nagradi in njenem prevzemu obvešèena po emailu.

Že šesto leto zapored bo zadihal uveljavljeni, èe ne že legendarni festival Papaya Day&Night, ki vsako leto pod svoje okrilje ujame veè kot 20.000 privr¾encev iz celega sveta. DJ številka ena na svetu, Armin van Buuren, bo že prvi dan, 14. julija, z najboljšimi plesnimi podlagami pospremil sonèni vzhod. V èetrtek 15. julija pa bo dobro glasbo širil neverjetni komaj 26-letni škotski talent Calvin Harris s svojim DJ setom. Cavin Harris je pevec, pisec, producent in DJ, ki je med drugim ustvarjal hite tudi za Kylie Minogue, na vrhove svetovnih glasbenih lestvic pa je lansiral najbolj plesne komade, kot so “Ready for the Weekend”, “I’m Not Alone” in “Dance Wiv Me”. V sklopu festivala bo 16. 7. prviè na hrvaških tleh nastopil Ferry Corsten, zadnji dan festivala pa je rezerviran za že tradicionalni Papaya After Beach party z zasedbo Freemasons, ki vsako leto zakrivi party o katerem se govori še celo leto. Zakljuèek festivala bo pripadel Nizozemcu Funkermanu, krivcu hita “Speed up”, ki je zaznamoval lansko poletje.